Fotomodele scunde, dar care au cucerit lumea

16 decembrie, 2015
Fotomodele scunde, dar care au cucerit lumea jpeg

Au apus vremurile în care trebuia să ai o înălţime de peste 1, 70 metri ca să poţi avea o şansă de afirmare în lumea showbiz-ului. Acest lucru este demonstrat şi de minionele care au cucerit lumea, deşi nici nu trec de 1,69 de metri înălţime. Iată câteva fotomodele scunde, dar foarte sexy:

Shakira. Vedeta a înnebunit o lume întreagă cu vocea ei, dar şi prin mişcările exotice de şolduri.

Shakira

Fotomodele scunde, dar celebre

În plus, cântăreaţa latino, deşi are doar 1,52 metri înălţime, este extrem de frumoasă.

Ea a debutat la începutul anilor '90 în ţara sa natală -Columbia, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos în anul 1996.

De-a lungul carierei sale, Shakira a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor. De asemenea, cântăreaţa a fost răsplătită cu două premii Grammy şi cu şapte trofee Latin Grammy pentru realizările sale muzicale. Succesul i se datorează şi faptului că este o femeie frumoasă, chiar dacă pentru un fotomodel este scund.

Kylie Minogue este şi ea un fotomodel scund. Deşi mereu şi-a dorit să fie mai înaltă, cei 1,57 metri i-au adus destule succese. Este una dintre cele mai sexy artiste din lume, o femeie foarte puternică şi plină de viaţă.

Christina Aguilera şi Vanessa Paradis, printre fotomodelele scunde

Christina Aguilera este o cântăreaţă, actriţă şi compozitoare de muzică pop americană, câştigătoare a mai multor premii Grammy. Cariera sa muzicală a început în anul 1998, după înregistrarea cântecului „Reflection”, care a fost inclus pe coloana sonoră a peliculei de animaţie Mulan. Interpreta este recunoscută pentru vocea sa puternică şi amplă, caracteristică sopranelor spinto, dar şi pentru frumuseţea sa. Deşi are doar 1,59 de metri şi este un fotomodel scund, ea se regăseşte în numeroase topuri cu femei frumoase.

Christina Aguilera

De asemenea, Christina Aguilera este recunoscută pentru acţiunile sale caritabile, ea implicându-se în sponsorizarea şi susţinerea a diverse organizaţii caritabile care luptă împotriva SIDA, cancerului şi pentru drepturile femeilor, animalelor, copiilor şi homosexualilor.

Vanessa Paradis, este unul dintre fotomodelele scunde. Vanessa reprezintă modelul de frumuseţe boemă anilor ’90, o femeie plină de senzualitate care a fost dorită de milioane de bărbaţi din întreaga lume, deşi are doar 1.60 metri înălţime.

Actriţa şi cântăreaţa de origine franceză se implică din ce în ce mai multe proiecte de când s-a despărţit de actorul cu care a petrecut 14 ani din viaţă. Vanessa Paradis a fost acum doi ani imaginea colecţiei Conscious H&M, care a fost creată din dorinţa protejării mediului înconjurător. Pozele au dezvăluit o altă Vanessa, una mult mai tânără şi mai pătrunzătoare. În niciun caz nu arată ca o femeie de 42 de ani, mamă a doi copii.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg