François Hollande iubeşte o actriţă?

10 ianuarie, 2014
closer edition speciale francois hollande et julie gayet en une de closer du 10 janvier 2014 exact810x609 l jpeg

Cu siguranţă că lui Valérie Trierweiler, partenera de viaţă a preşedintelui francez, nu i-a picat bine această ştire publicată de revista „Closer“, laolaltă cu dovezi compromiţătoare pentru liderul de la Élysée.

Cu siguranţă că lui Valérie Trierweiler, partenera de viaţă a preşedintelui francez, nu i-a picat bine această ştire publicată de revista „Closer“, laolaltă cu dovezi compromiţătoare pentru liderul de la Élysée.

Publicaţia franceză a lansat bomba de presă aseară, anunţând pe site-ul oficial că va ieşi pe piaţă cu o ediţie incendiară în care va dezvălui, într-un „dosar special de şapte pagini, fotografii despre relaţia dintre şeful statului şi actriţă“.

„În jurul Anului Nou, şeful statului, cu o şapcă pe cap, pleacă pe scuter pentru a se întâlni cu actriţa în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece de obicei noaptea“, scrie „Closer“.

„Fotografii surprinzătoare, care ridică întrebări şi cu privire la securitatea preşedintelui. Şeful statului este însoţit de o singură gardă de corp care păzeşte secretul acestor întâlniri cu actriţa şi îi aduce chiar croasante!“.

Fără a confirma sau nu informaţiile, François Hollande a „deplâns profund atingerile aduse vieţii private“ şi a anunţat că va „analiza răspunsurile, inclusiv judiciare“, după apariţia revistei „Closer“ ce anunţă o relaţie amoroasă între el şi actriţa Julie Gayet, potrivit AFP.

image

Oficial, şeful statului are o parteneră, pe jurnalista Valérie Trierweiler, după ce o lungă perioadă de timp a trăit alături de fosta candidată la prezidenţiale Ségolène Royal, cu care are patru copii.

image
image

Actriţa luată în vizor de cei de la „Closer“, Julie Gayet, are 41 de ani şi figurează pe afişul filmului „Ames de papiers“ („Suflete de hârtie“). Zvonul unei posibile relaţii a ei cu François Hollande datează încă din martie 2013, când actriţa a depus plângere la Parchetul din Paris pentru a identifica autorii zvonurilor apărute pe Internet.

Toate speculaţiile au pornit de la un clip de campanie al lui François Hollande din 2012, în care îl califica pe candidatul la prezidenţiale drept un bărbat „modest“, „formidabil“ şi care „ştie cu adevărat să asculte“.

image
image

Foto: pagina oficială, CloserRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}