Game of Thrones, sezonul 6: Reapare sau nu Jon Snow?

5 noiembrie, 2015
Game of Thrones, sezonul 6: Reapare sau nu Jon Snow ? jpeg

Filmările la Game of Thrones, sezonul  6, (Urzeala Tronurilor) sunt încă în plină desfăşurare. Deşi Game of Thrones va reveni pe HBO abia în primăvara anului viitor, lumea continuă să se întrebe dacă Jon Snow va reapărea în film.

După sfârşitul sezonului 5 din Game of Thrones, fanii au refuzat să creadă că ultima dată când l-au văzut pe Jon Snow a fost la Castle Black înconjurat de tovarăşii săi trădători. Aşa că, ei au început să urmărească orice gest al lui Kit Harington (Jon Snow) şi orice declaraţie a actorilor din Game of Thrones.

image

După ce Emilia Clarke a declarat că sunt 50% şanse ca Jon Snow să revină, Maisie William a fost categorică şi a spus că e gata cu Jon Snow. Cu toate acestea, credinţa că el o să revină în sezonul 6 a început să fie din ce în ce mai mare în rândurile fanilor.

Cu toate că, toată lumea implicată în serialul marca HBO, de la actorii din distribuţie până la creatori, a declarat că personajul jucat de Harington este mort şi nu va mai apărea în serial.

Teoriile despre apariţia lui Jon Snow în Game of Thrones, sezonul 6

Kit Harington a fost zărit pe străzile din Belfast de mai multe ori, iar în cele din urmă fotografiat pe platourile de filmare, purtând costumul lui Jon Snow. Deşi din imagini nu reiese foarte clar despre ce e vorba în scena respectivă, mulţi spun că prezenţa lui confirmă faptul că vom avea parte de Jon Snow în sezonul 6.

Ei bine, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt din ce în ce mai slabe. Deşi ne-am bucurat să îl vedem în Belfast cu ceilalţi actori din Game of Thrones, este foarte probabil ca Jon Snow să fie prezent în serial pentru propria înmormântare.

Distribuţia actorilor din Games of Thrones, sezonul 6

În cadrul turului de presă al Asociaţiei Criticilor de Televiziune din SUA, chiar şi preşedintele HBO Michael Lombardo a declarat pentru presă: „Mort înseamnă mort. Jon e mort. Mort, mort. După tot ce-am văzut şi auzit, e mort. De-a binelea.”

Ceea ce ştim cu siguranţă până acum este o parte din distribuţia actorilor din Game of Thrones, sezonul 6. Aşadar, Pilou Asbæk îl va juca pe Euron Greyjoy, James Faulkner şi Freddie Stroma vor fi tatăl, respectiv fratele lui Sam. Bran (Isaac Hempstead-Wright) şi Hodor (Kristian Nairn) vor reveni şi ei după ce au lipsit un sezon, iar Ian McShane va apărea în serial într-un rol misterios.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg