George Clooney nu mai poate...

2 septembrie, 2011

A îmbătrânit veşnicul burlac nominalizat printre cei mai sexy bărbaţi ai Planetei? Ajuns la 50 de ani, se pare că actorul e nevoit să-şi recunoască limitele fizice, mai ales după accidentul suferit la fimările peliculei Syriana, care îi dă acum dureri de spate. Astfel, George

A îmbătrânit veşnicul burlac nominalizat printre cei mai sexy bărbaţi ai Planetei? Ajuns la 50 de ani, se pare că actorul e nevoit să-şi recunoască limitele fizice, mai ales după accidentul suferit la fimările peliculei Syriana, care îi dă acum dureri de spate.

Astfel, George s-a retras din distribuţia remake-ului după filmul din 1964, Man from U.N.C.L.E , pentru că nu mai face faţă cascadoriilor solicitante pe care ar fi trebuit să le realizeze în rolul agentului secret Napoleon Solo - susţin oameni din echipa de filmare. "A spus pur şi simplu că nu poate face scenele de acţiune şi cascadoriile", a declarat o sursă pentru E! Online. "George ştie că întregul film e centrat pe acţiune. Şi ştie că nu e în stare", a adăugat sursa, care a mai explicat faptul că starul se teme să nu se mai rănească, aşa cum s-a întâmplat pe platourile de la Syriana. "De fapt, cred că vrea să mai facă o operaţie (n.r. la spate), iar acest lucru s-ar fi întâmplat pe parcursul filmărilor", a adăugat acelaşi membru al echipei. Clooney regretă cu siguranţă că nu va lucra de data aceasta cu Steven Soderbergh, unul dintre regizorii lui preferaţi, cu care a colaborat fantastic la Ocean's 11 şi la alte şase filme.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg