George Clooney o curtează pe Eva Longoria?

19 iulie, 2013
eva longoria jpeg

Cea mai nouă bârfă despre George Clooney este că acesta şi-a dorit-o cu ardoare pe Eva Longoria, încă de pe când era în relaţia cu Stacy Keibler. Ce are de spus focoasa Eva despre asta?

Cea mai nouă bârfă despre George Clooney este că acesta şi-a dorit-o cu ardoare pe Eva Longoria, încă de pe când era în relaţia cu Stacy Keibler. Ce are de spus focoasa Eva despre asta?

Deşi zvonul a apărut după despărţirea lui George de Stacy, informaţia face valuri peste Ocean. Revista "US Weekly" scrie că actorul ar fi încercat s-o cucerească pe vedeta de 38 de ani din "Neveste disperate". Astfel, o sursă din anturajul lui a declarat pentru publicaţia menţionată că cei doi s-ar fi întâlnit în Germania, anul acesta, în luna mai - amândoi aflaţi acolo în deplasări în interes profesional.

"Din acel moment, George a început s-o curteze pe Eva. I-a spus că e încă cu Stacy, dar că intenţionează să se despartă de aceasta şi că şi-ar dori să încerce o relaţie cu ea", dezvăluie respectiva sursă.

image

Eva a reacţionat, însă, imediat la articolul apărut, luând atitudine pe contul său de Twitter. "Pe cât de interesante sunt zvonurile despre George Clooney, pe atât de neadevărate sunt. Eu şi George suntem prieteni buni de ani de zile", a comentat actriţa, care în prezent are o relaţie cu starul de reality show Ernesto Arguello.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg