George Michael, despărţit de iubit?

25 martie, 2010

După dovezi de iubire publice şi declaraţii amoroase siropoase făcute în văzul lumii, cuplul George Michael – Kenny Goss pare să se dezbine. Faimosul cântăreţ pune paie pe foc zvonului că se desparte de iubitul său de cursă lungă, Kenny Goss, din cauza unor fotografii în care este surprins în ipostaze tandre cu alt bărbat.

După dovezi de iubire publice şi declaraţii amoroase siropoase făcute în văzul lumii, cuplul George Michael – Kenny Goss pare să se dezbine.

Faimosul cântăreţ pune paie pe foc zvonului că se desparte de iubitul său de cursă lungă, Kenny Goss, din cauza unor fotografii în care este surprins în ipostaze tandre cu alt bărbat. Anul trecut, George Michael a reuşit să liniştească ziariştii care voiau să ştie situaţia în care se află longevivul cuplu, având în vedere comportamentul promiscuu al vedetei. Mai mult, a oferit, ca de obicei, presei o dovadă că totul merge ca pe roate în relaţia lor, pentru că îşi făceau chiar planuri să petreacă sărbătorile de iarnă împreună, acasă la familia lui Goss. Cu toate astea, săptămâna aceasta, cântăreţul, aflat în turneu în Australia, a fost zărit de paparazzii sărutând un alt bărbat. The Sun a publicat recent informaţia, citând o sursă sigură: „George făcea o plimbare prin portul Sydney cu unul dintre noii lui prieteni de sex masculin. Luni a închiriat un yacht pentru a merge pe mare cu ei. Se simţea foarte bine!”Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}