Gerard Butler (47) s-a despărţit definitiv de iubita sa. Motivul separării este şocant!

23 august, 2017
*EXCLUSIVE* Gerard Butler and Morgan Brown meet with friends at the beach in Mexico jpeg

Multe rânduri s-au mai scris despre relaţia lor. Şi nu pentru că ar fi fost una pasională, demnă de admirat, ci pentru că a avut atâtea urcuşuri şi coborâşuri încât de fiecare dată s-a crezut că este ultima filă a poveştii lor. Ei bine, iată că, de data aceasta, totul pare să se fi sfârşit definitiv.

Gerard Butler şi Morgan Brown, în vacanţa din Mexic, ultima în doi

Potrivit presei internaţionale, Gerard Butler şi Morgan Brown şi-au spus „adio” după o relaţie on-off de trei ani. Chipurile, despărţirea ar fi venit la întoarcerea acestora din vacanţa din Mexic, unde au mers pentru a-şi da seama dacă mai merită să lupte pentru relaţia lor.

Vestea despărţirii a fost făcută publică de către un apropiat de-al lor, pentru publicaţia ”The Sun”: ”Au mers în Mexic pentru a vedea dacă îşi pot salva relaţia, însă amândoi au considerat că e mai bine să meargă fiecare pe drumul lui în viaţă”.

Aşadar, după trei ani, Gerard (47) e din nou un bărbat singur, hotărând că Morgan nu este femeia care-l va face să-şi pună pirostriile. De altfel, tocmai acesta pare să fi fost motivul despărţirii lor, faptul că Gerard nu simţea să facă pasul cel mare alături de Morgan (40), deşi aceasta şi-ar fi dorit foarte mult să-i fie soţie şi să-i dăruiască copii. ”Le-a spus prietenilor că pur şi simplu nu poate merge mai departe cu această relaţie. Gerry o iubeşte pe Morgan, dar lucrurile nu mai funcţionau între ei.”, a declarat o sursă pentru publicaţia amintită anterior.

În 2016, la scurt timp după ce s-au împăcat

Amintim că Gerard a fost văzut în compania lui Morgan, pentru prima oară, în anul 2014, iar de atunci au avut o relaţie presărată cu despărţiri scurte, aventuri şi vacanţe exotice pe post de împăcare.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg