Gerard Butler a înlocuit-o pe Mădălina. Cum răspunde Ghenea?

20 iunie, 2013
s2 ele  ro  jpeg

La puţin timp după ce a declarat că este din nou singur, scoţianul în vârstă de 43 de ani a fost văzut în braţele unei tinere brunete, în faţa hotelului săudin insula italiană Capri, acolo unde se află pentru promovarea ultimul său film. Ea e prima femeie cu care s-a afişat

La puţin timp după ce a declarat că este din nou singur, scoţianul în vârstă de 43 de ani a fost văzut în braţele unei tinere brunete, în faţa hotelului săudin insula italiană Capri, acolo unde se află pentru promovarea ultimul său film. Ea e prima femeie cu care s-a afişat actorul de la despărţirea de Mădălina Ghenea.

image

Astfel, fostul iubit al româncei a fost surprins de paparazzi italieni în timp ce intra în hotel împreună cu bruneta misterioasă, a cărei identitate nu a fost încă aflată.

Cei doi au dansat pe terasa hotelului, au râs şi s-au mângâiat tandru.

Se pare că Butler a trecut repede peste despărţirea de românca de 25 de ani, Mădălina încercând, la rândul ei, să meargă mai departe. Ghenea se află în acest moment la Praga, unde filmează pentru serialul "Borgia".

"După o serie de castinguri, am primit un rol important în sezonul al doilea al serialului Borgia. O să filmez vreme de şase luni, la Praga. Personajul meu va apărea, cel puţin deocamdată, în şase episoade", a spus Mădălina Ghenea.

image

Pe de altă parte, Mădălina se pare că nu vrea să rămână nici ea datoare, postând astăzi, pe contul ei de Facebook, o fotografie care lasă loc de interpretări. Astfel, românca apare alături de un prieten care-i cântă la chitară, comentând că fotografia a fost făcută la 5 dimineaţa.

Foto: Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg