Gerard Butler s-a despărţit de iubita sa! Vezi cu cine s-a cuplat acum!

4 februarie, 2016
gerard butler hepta 2143792 jpg jpeg

Toată lumea se aştepta să-l vadă pe Gerard Butler căsătorit şi la casa lui, însă actorul, se pare că, nu s-a simţit tocmai pregătit pentru acest pas.

Potrivit publicaţiei ”Life & Style”, actorul de 46 de ani s-a despărţit de iubita sa, Morgan Brown, femeia cu care a avut o relaţie în ultimul an. Motivul? Tocmai faptul că relaţia lor devenea din ce în ce mai serioasă, iar actorul scoţian se simţea sufocat, nefiind pregătit, încă, să se dedice complet unei singure femei.

Gerard, alături de Morgan, femeia despre care se credea că-l va convinge să ajungă în faţa altarului

Un apropiat de-al actorului a confirmat nefericita veste pentru publicaţia amintită anterior: ”Gerard s-a despărţit de Morgan.” Acesta insistă că Gerard a avut o relaţie minunată cu Morgan şi că ar fi luat în considerare căsătoria, însă când a fost vorba de pus în aplicare planurile, acesta s-a răzgândit: ”Gerard chiar a crezut că e aleasa. Însă, când au discutat mai în amănunt despre căsătorie, Gerard a început să aibă îndoieli”.

Culmea este că o altă publicaţie s-a şi grăbit să-l cupleze cu o altă celebritate. Potrivit UsWeekly, actorul s-a reorientat deja către Rita Ora, alături de care a fost văzut de mai multe ori în ultima vreme.

Se crede că Rita este cea care i-a umplut golul în inimă lăsat de Morgan

Publicaţia respectivă a titrat că cei doi au fost văzuţi intrând împreună într-un hotel de patru stele, din Weest Hollywood, pe 17 ianuarie. Şi înainte de asta, Rita şi Gerard au luat cina: ”Au băut vin, iar ea l-a îmbrăţişat, la un moment dat, când el s-a întors la masă”, a declarat un bărbat care se afla în acelaşi restaurant.

Şi această sursă confirmă despărţirea lui Gerard de designerul de interioare, Morgan Brown, cu care actorul a avut o relaţie de un an şi câteva luni: ”Este singur şi disponibil”.Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg