Gérard Depardieu, chemat în faţa instanţei

18 august, 2012

În urma unei altercaţii avută în trafic miercuri, la Paris, celebrul actor francez a fost chemat în faţa instanţei pentru agresiune faţă de celălalt şofer.

În urma unei altercaţii avută în trafic miercuri, la Paris, celebrul actor francez a fost chemat în faţa instanţei pentru agresiune faţă de celălalt şofer.

Pe măsură ce înaintează în vârstă, Gérard Depardieu îşi stăpâneşte tot mai greu nervii, ajungând în situaţii penibile pentru un actor de talia sa. Deunăzi, el ar fi agresat un şofer neatent care l-ar fi acroşat în timp ce se deplasa pe scuterul său. Şoferul automobilului susţine că celebrul actor francez, în vârstă de 63 de ani, l-a agresat fizic. „A existat o confruntare, iar şoferul automobilului a depus plângere“, susţine şi o sursă, potrivit căreia incidentul a avut loc miercuri, în centrul oraşului Paris.

Acesta nu e singurul incident care pătează renumele lui Depardieu. În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg