Gérard Depardieu, chemat în faţa instanţei

18 august, 2012

În urma unei altercaţii avută în trafic miercuri, la Paris, celebrul actor francez a fost chemat în faţa instanţei pentru agresiune faţă de celălalt şofer.

În urma unei altercaţii avută în trafic miercuri, la Paris, celebrul actor francez a fost chemat în faţa instanţei pentru agresiune faţă de celălalt şofer.

Pe măsură ce înaintează în vârstă, Gérard Depardieu îşi stăpâneşte tot mai greu nervii, ajungând în situaţii penibile pentru un actor de talia sa. Deunăzi, el ar fi agresat un şofer neatent care l-ar fi acroşat în timp ce se deplasa pe scuterul său. Şoferul automobilului susţine că celebrul actor francez, în vârstă de 63 de ani, l-a agresat fizic. „A existat o confruntare, iar şoferul automobilului a depus plângere“, susţine şi o sursă, potrivit căreia incidentul a avut loc miercuri, în centrul oraşului Paris.

Acesta nu e singurul incident care pătează renumele lui Depardieu. În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg