Gérard Depardieu: răpus de vicii

27 octombrie, 2010

Francis Veber şi Gérard Depardieu au format mult timp echipa câştigătoare pe marile ecrane franceze. Renumitul regizor şi celebrul actor au lucrat împreună pentru pelicule ca „La chèvre“, „Les compères“, „Les

Francis Veber şi Gérard Depardieu au format mult timp echipa câştigătoare pe marile ecrane franceze. Renumitul regizor şi celebrul actor au lucrat împreună pentru pelicule ca „La chèvre“, „Les compères“, „Les fugitifs“, „Le placard“ ori „Tais-toi!“ şi păreau să fi rămas în relaţii bune.

Totuşi, de curând, Veber a declarat că nu i-a mai propus lui Depardieu să joace în filmele sale „pentru că a pierdut o mulţime de neuroni din cauza băuturii, iar cu cele 150 de kilograme pe care le are îşi pune permanent viaţa în pericol. Gégé a ajuns o balenă eşuată, dar rămâne un mare actor“, a continuat regizorul tirada, nu fără o oarecare părere de rău.

Declaraţiile sale belicoase vin în contextul noului său proiect cinematografic, care presupune ca eroul principal să fie în formă, stare de care Depardieu e foarte departe! „Imaginaţi-vă un personaj care fuge de poliţie şi găseşte un bebeluş într-o pubelă. Apoi, acesta întâlneşte o stewardesă-travestit şi tot aşa“, rezumă cineastul intriga noii sale pelicule. Cu toată bunăvoinţa, Depardieu n-ar mai fi făcut faţă unui asemenea scenariu. Cunoscut, la rândul său, pentru criticile lipsite de eleganţă adresate colegilor de breaslă, Depardieu consideră că descrierea lui Veber e total neadevărată şi-i răspunde atacului catalogându-l drept un „pervers care se amuză pe seama actorilor, punându-i să repete o scenă de sute de ori“.

E-adevărat că lui Depardieu îi place vinul, doar e viticultor renumit şi în Franţa, dar şi în Italia, Maroc şi Algeria. Cât despre pasiunile lui culinare, mâncarea e o artă pe care el însuşi o exersează în cele două restaurante ale lui din piaţa pariziană Gaillon. Recunoaşte şi el că e un om cu greutate, dar asta nu-l deranjează defel. Totuşi, în 2000, Depardieu şi-a speriat familia când a făcut infarct şi a fost supus unei operaţii de bypass. De-atunci el ar fi trebuit să fie mai atent la dietă şi să renunţe definitiv la băutură. Dar dacă există un om căruia îi place să se bucure de viaţă şi care vrea să moară cu zâmbetul pe buze, Gégé e acela!

Foto: Guliver/Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}