Ghiciţi ce cuplu controversat s-a căsătorit în secret!

30 noiembrie, 2015
Mary Kate Olsen si Sarkozy jpeg

Ea este o faimoasă fostă actriţă devenită designer, el e fratele fostului preşedinte al Franţei. După o un an şi jumătate de logodnă şi trei de relaţie, Mary-Kate Olsen şi Olivier Sarkozy au decis să se căsătorească în maximă discreţie, în reşedinţa lor din New York.

Cei doi sunt într-o relaţie de trei ani încoace. Diferenţele între ei sunt vârsta şi... înălţimea!

Tânărul designer de 29 de ani şi Olivier, fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy, s-au căsătorit oficial în casa lor din Manhattan, unde au fost invitate 50 de persoane pentru o petrecere neobişnuită unde s-au servit cocktailuri în grădină, urmate de o cină somptuoasă. Umblă vorba că perechea i-a rugat pe toţi invitaţii să renunţe la telefoanele lo mobile înainte de a intra în casa lor, unde decorul ar fi fost reprezentat de „boluri numeroase pline de ţigări”. Aşadar, “toată lumea de la petrecere ar fi fumat toată noaptea”, spun cei de la Page Six.

Mary-Kate, care e mai tânără decât soţul ei cu 17 ani, s-a logodit cu acesta în martie 2014, când a primit un inel cu diamant masiv de 4 carate, semnat Cartier, în timpul unei vacanţe romantice în Jamaica. Asta fiind a doua oară când bancherul francez a cerut-o de soţie! Se pare că acum a fost cu noroc…

Cât despre planurile de nuntă, blonda mărturisise, în mai, că doreşte să îşi creeze propria rochie de mireasă, dar nu este stresată de eveniment. “Cred că voi face ori 5-6 rochii, ori 2-3 şi atunci mă voi stresa. Dar asta e mult mai încolo. Luăm totul pas cu pas”, a spus Mary-Kate pentru Women’s Wear Daily.

Se specula că faimosul cuplu, care locuieşte într-un apartament fabulos de 13,5 milioane de dolari, în NY, ar fi dorit să se căsătorească anul viitor, în Hamptons, însă iată că au dorit să surprindă cu o nuntă neconvenţională şi secretă, zilele trecute.

Olivier Sarkozy a mai fost căsătorit anterior cu Charlotte Bernard, cu care are doi copii – Julien (13) şi Margo (11).

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg