Globurile de Aur 2016 - favoriţi

6 ianuarie, 2016
globurile de aur 2016 lady gaga jpg jpeg

Globurile de Aur sunt cele mai dorite premii din industria cinematografic─â american─â, dup─â Oscaruri. Ceremonia din acest an, cu num─ârul 73,  va avea loc pe 10 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel (├«n Los Angeles). Trofeele acestei competi┼úii sunt decernate de c─âtre Asocia┼úia Presei Str─âine de la Hollywood. Ca ├«n fiecare an, ┼či Gala Globurile de Aur 2016 are c├ó┼úiva favori┼úi. Iat─â despre cine este vorba:

Leonardo DiCaprio

Globurile de Aur 2016 ├«i are printre favori┼úi pe Leonardo DiCaprio ┼či Cate Blanchett

Lungmetrajul "Carol", regizat de Todd Haynes, este favoritul celei de-a 73-a edi┼úii a Globurilor de Aur, ob┼úin├ónd cinci nominaliz─âri, la categoriile: "Cel mai bun film-dram─â", "Cel mai bun regizor" (Todd Haynes), "Cel mai bun rol principal feminin ├«ntr-un film" (Cate Blanchett ┼či Rooney Mara) ┼či "Cea mai bun─â coloan─â sonor─â" (Carter Burwell). Filmul prezint─â drama a dou─â femei lesbiene care se ├«ndr─âgostesc, ac┼úiunea petrec├óndu-se prin anii ÔÇÖ50.

Dup─â filmul ÔÇ×CarolÔÇŁ, la Globurile de Aur 2016 favorite sunt ┼či peliculele ÔÇ×The RevenantÔÇŁ, care are la baz─â fapte reale ┼či ├«l are ├«n rolul principal pe Leonardo DiCaprio, ÔÇ×Steve JobsÔÇŁ, o biografie a fostului CEO Apple, cu Michael Fassbender ├«n rolul principal, ┼či ÔÇ×The Big ShortÔÇŁ, o comedie despre criza financiar─â din SUA. Toate aceste pelicule au primit c├óte patru nominaliz─âri.

Cate Blanchett

Categoria cea mai bun─â actri┼ú─â ├«ntr-un rol principal ├«ntr-un film dram─â la Globurile de Aur 2016 o are ca favorit─â pe Cate Blanchett, din pelicula Carol. ├Än ceea ce prive┼čte cel mai  bun actor ├«ntr-un rol principal ├«ntr-un film dram─â la Globurile de Aur 2016 ├«l are ca favorit pe Leonardo DiCaprio, din filmul The Revenant.

Lady Gaga la Globurile de Aur 2016. Vedeta se află printre favoriţi

Speciali┼čtii o dau favorit─â la Globurile de Aur 2016 la categoria Cel mai bun rol principal feminin ├«ntr-un film ÔÇô comedie/musical pe Amy Schumer.

Tot la Globurile de Aur 2016 printre favori┼úi, la categoria ÔÇ×Cel mai bun film str─âinÔÇŁ, se afl─â ┼či produc┼úia maghiar─â "Son of Saul", care ├«l are ├«n distribu┼úie pe actorul rom├ón Levente Molnar. Filmul spune povestea a dou─â zile din via┼úa lui Saul Auslander (G├ęza R├Âhrig), un prizonier evreu din Ungaria for┼úat s─â lucreze pentru nazi┼čti ├«n camerele de gazare de la Auschwitz.

Criticii de film sunt de p─ârere c─â "The Big Short", de Adam McKay, este favorit la premiul Globurile de Aur 2016 pentru cel mai bun film de comedie.

Printre produc┼úiile cu cele mai multe nominaliz─âri se num─âr─â ÔÇťAmerican Crime,ÔÇŁ ÔÇťFargo,ÔÇŁ ÔÇťMr. Robot,ÔÇŁ ÔÇťOutlanderÔÇŁ ┼či ÔÇťTransparentÔÇŁ, cu c├óte trei.

La categoria cea mai bun─â actri┼ú─â ├«ntr-o miniserie sau film de televiziune nominaliz─ârile sunt:  Kirsten Dunst ("Fargo"), Lady Gaga ("American Horror Story: Hotel"), Sarah Hay ("Flesh & Bone"), Felicity Huffman ("American Crime"), Queen Latifah ("Bessie"). Lady Gaga, nominalizat─â pentru evolu┼úia sa din serialul "American Horror Story", are ┼čanse mari s─â ob┼úin─â un premiu, ea afl├óndu-se la Globurile de Aur 2016 printre favori┼úii criticilor.