Globurile de Aur 2016 - favoriţi

6 ianuarie, 2016
globurile de aur 2016 lady gaga jpg jpeg

Globurile de Aur sunt cele mai dorite premii din industria cinematografică americană, după Oscaruri. Ceremonia din acest an, cu numărul 73,  va avea loc pe 10 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel (în Los Angeles). Trofeele acestei competiţii sunt decernate de către Asociaţia Presei Străine de la Hollywood. Ca în fiecare an, şi Gala Globurile de Aur 2016 are câţiva favoriţi. Iată despre cine este vorba:

Leonardo DiCaprio

Globurile de Aur 2016 îi are printre favoriţi pe Leonardo DiCaprio şi Cate Blanchett

Lungmetrajul "Carol", regizat de Todd Haynes, este favoritul celei de-a 73-a ediţii a Globurilor de Aur, obţinând cinci nominalizări, la categoriile: "Cel mai bun film-dramă", "Cel mai bun regizor" (Todd Haynes), "Cel mai bun rol principal feminin într-un film" (Cate Blanchett şi Rooney Mara) şi "Cea mai bună coloană sonoră" (Carter Burwell). Filmul prezintă drama a două femei lesbiene care se îndrăgostesc, acţiunea petrecându-se prin anii ’50.

După filmul „Carol”, la Globurile de Aur 2016 favorite sunt şi peliculele „The Revenant”, care are la bază fapte reale şi îl are în rolul principal pe Leonardo DiCaprio, „Steve Jobs”, o biografie a fostului CEO Apple, cu Michael Fassbender în rolul principal, şi „The Big Short”, o comedie despre criza financiară din SUA. Toate aceste pelicule au primit câte patru nominalizări.

Cate Blanchett

Categoria cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un film dramă la Globurile de Aur 2016 o are ca favorită pe Cate Blanchett, din pelicula Carol. În ceea ce priveşte cel mai  bun actor într-un rol principal într-un film dramă la Globurile de Aur 2016 îl are ca favorit pe Leonardo DiCaprio, din filmul The Revenant.

Lady Gaga la Globurile de Aur 2016. Vedeta se află printre favoriţi

Specialiştii o dau favorită la Globurile de Aur 2016 la categoria Cel mai bun rol principal feminin într-un film – comedie/musical pe Amy Schumer.

Tot la Globurile de Aur 2016 printre favoriţi, la categoria „Cel mai bun film străin”, se află şi producţia maghiară "Son of Saul", care îl are în distribuţie pe actorul român Levente Molnar. Filmul spune povestea a două zile din viaţa lui Saul Auslander (Géza Röhrig), un prizonier evreu din Ungaria forţat să lucreze pentru nazişti în camerele de gazare de la Auschwitz.

Criticii de film sunt de părere că "The Big Short", de Adam McKay, este favorit la premiul Globurile de Aur 2016 pentru cel mai bun film de comedie.

Printre producţiile cu cele mai multe nominalizări se numără “American Crime,” “Fargo,” “Mr. Robot,” “Outlander” şi “Transparent”, cu câte trei.

La categoria cea mai bună actriţă într-o miniserie sau film de televiziune nominalizările sunt:  Kirsten Dunst ("Fargo"), Lady Gaga ("American Horror Story: Hotel"), Sarah Hay ("Flesh & Bone"), Felicity Huffman ("American Crime"), Queen Latifah ("Bessie"). Lady Gaga, nominalizată pentru evoluţia sa din serialul "American Horror Story", are şanse mari să obţină un premiu, ea aflându-se la Globurile de Aur 2016 printre favoriţii criticilor.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg