Gwen Stefani i-a refuzat cererea în căsătorie a lui Blake Shelton

30 mai, 2016
Gwen Stefani at The 2016 Radio Disney Music Awards in LA jpeg

Cea mai recentă informaţie de peste Ocean ne dezvăluie că celebra cântăreaţă, care de-abia a divorţat de Gavin Rossdale, a fost deja cerută în căsătorie de actualul iubit, respectiv cântăreţul de muzică country Blake Shelton.

Gwen şi Blake sunt împreună din luna noiembrie, anul trecut

Sunt împreună de doar şase luni, dar se pare că lucrurile se mişcă în direcţia potrivită pentru Blake şi Gwen. De fapt, Blake ar fi simţit deja că Gwen este cea alături de CARE vrea să-şi trăiască restul vieţii, motiv pentru care a cerut-o în căsătorie.

Şi nu oricum. Ci printr-un adevărat scenariu de film. Acesta ar fi organizat un picnic şi-ar fi invitat-o pe Gwen, care a descoperit inelul cu diamant, în valoare de 1, 2 milioane de dolari, într-o caserolă de la KFC.

Partea proastă este că Gwen a spus ”nu”. ”Gwen a fost într-adevăr emoţionată şi surprinsă, dar i-a spus că trebuie să mai aştepte un timp până face din nou acest pas, pentru a se asigura că totul este ok şi pentru copiii ei”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei pentru Radar Online.

Însă, se pare că sunt şi alte motive pentru care Gwen i-ar fi refuzat cererea în căsătorie a lui Blake. ”Gwen se teme că diferenţa de vârstă (7 ani) va interveni între ei. Ea este cu 14 ani mai în vârstă decât fosta soţie a lui Blake, cântăreaţa Miranda Lambert. Gwen de a face încă un copil a trecut pentru ea. Şi este îngrijorată că Blake nu va fi fericit în acest mariaj, dat fiind faptul că s-ar putea că lângă ea să nu devină niciodată tată.”, a mai povestit un prieten de-al lui Gwen.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg