Gwyneth Paltrow îi dă sfaturi de viaţă lui Cameron Diaz

28 ianuarie, 2013

Erijându-se în antrenorul ei de dezvoltare personală, Gwyneth a sfătuit-o pe Cameron ca, anul acesta, să nu se lase distrasă de bărbaţi şi să se concentreze asupra ei.

Erijându-se în antrenorul ei de dezvoltare personală, Gwyneth a sfătuit-o pe Cameron ca, anul acesta, să nu se lase distrasă de bărbaţi şi să se concentreze asupra ei. Cameron nu e o norocoasă în dragoste, iar relaţiile sale s-au încheiat mai înainte de-a ajunge la altar. Dar chiar dacă lasă impresia că s-a consolat cu gândul că nu va fi niciodată mireasă, prietena sa, actriţa Gwyneth Paltrow, încearcă să-I arate lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Potrivit unor surse citate de “Daily Mail”, Paltrow o ajută pe prietena Cam - care a împlinit 40 de ani în august anul trecut - să ia câteva decizii majore şi a sfătuit-o să renunţe pentru o perioadă să se mai implice într-o relaţie cu un bărbat, deoarece se pare că, în ultima perioadă, legăturile amoroase ale acesteia nu au fost deloc constructive, ba, mai mult, au împiedicat-o să se concentreze asupra ei şi a carierei sale.

"Gwyneth i-a ordonat totul, de la finanţe până la relaţii. Mai mult, a forţat-o să renunţe la sex timp de un an, motivând că bărbaţii îi distrag atenţia", a declarat o sursă apropiată celor două actriţe pentru publicaţia The Sun.

Cele două prietene au fost văzute împreună în mod constant în ultima perioadă, ele devenind tot mai apropiate după decesul tatălui lui Gwyneth, producătorul de televiziune Bruce Platrow, în octombrie 2002.

"Gwyneth este foarte sfătoasă. Cameron este tristă şi bulversată că este singură, aşa ca Gwyneth a luat-o pe ea ca prim proiect în cariera de antrenor de dezvoltare personală. Încearcă să îi facă ordine în relaţia cu bărbaţii", a precizat aceeaşi sursă.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg