Gwyneth Paltrow şi-a găsit amant?

7 aprilie, 2011

Cina pe care celebra actriţă a luat-o recent cu starul serialului „Glee”, Matthew Morrison, a dat naştere speculaţiilor că pe cele două staruri le leagă ceva mai mult decât o simplă prietenie. Gwyneth Paltrow şi Matthew Morrison au fost surprinşi de jurnaliştii mondeni în timp ce-şi petreceau timpul împreună

Cina pe care celebra actriţă a luat-o recent cu starul serialului „Glee”, Matthew Morrison, a dat naştere speculaţiilor că pe cele două staruri le leagă ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Gwyneth Paltrow şi Matthew Morrison au fost surprinşi de jurnaliştii mondeni în timp ce-şi petreceau timpul împreună prin Londra, conform celor publicate în revista Daily Mail. Cei doi actori au luat cina la restaurantul Locanda Locatelli, după care au mers în Grosvenor House Hotel, ca să bea un pahar de vin. Gwyneth şi Matthew s-au simţit atât de bine împreună, încât întrunirea lor a luat sfârşit după miezul nopţii, la ora 2. În timp ce Morrison nu s-a arătat a fi prea deranjat de paparazzi care i-au aşteptat în faţa localului, Paltrow a încercat să-şi acopere faţa cu o eşarfă. Deh, ea este femeie măritată, pe când el este în plină ascendenţă la Hollywood. Rămâne de văzut cine va avea de câştigat de pe urma acestei „prietenii”!