Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au despărţit din cauza religiei Cabala?

28 martie, 2014

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care şi-au anunţat, marţi, despărţirea, au avut probleme în căsnicie, în ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei, practicat de Paltrow. Cel puţin aceasta

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care şi-au anunţat, marţi, despărţirea, au avut probleme în căsnicie, în ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei, practicat de Paltrow. Cel puţin aceasta este noua ipoteză legată de separarea celor doi, după cele legate de infidelităţi de ambele părţi.

Cei doi, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani - au încercat să îşi salveze căsnicia "vreme de peste un an", dar se crede că relaţia lor a început să aibă probleme de cel puţin cinci ani, după ce Gwyneth Paltrow a devenit, în 2009, adepta Cabalei - doctrină religioasă urmată şi de Madonna.

"Chris nu a fost mulţumit cu acest lucru. A simţit că începea să piardă femeia de care se îndrăgostise", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Cei doi au început să trăiască vieţi separate în ultimii ani, după ce actriţa, în vârstă de 41 de ani, a devenit din ce în ce mai preocupată de modă şi nutriţie, iar Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, a început să înregistreze cel mai recent album al formaţiei Coldplay, "Ghost Stories".

"Chris este mai relaxat şi mai discret şi i s-a părut din ce în ce mai greu să trăiască la standardele perfecte ale lui Gwyneth", spune aceeaşi sursă.

Mai mult, Chris s-a mutat anul trecut din casa lor de 7 milioane de lire, situată în Belsize Park, din Londra, în micul apartament al lui Guy Berryman, colegul său de trupă, din Hampstead Heath, în nord-vestul Londrei.

"Chris avea, într-adevăr, conflicte cu Gwyneth. Relaţia lor era sub o presiune uriaşă, iar el făcea tot posibilul să dreagă lucrurile. Dar a simţit că nu avea altă soluţie decât să se mute. Guy i-a oferit un loc unde să stea şi să se gândească la o rezolvare."



Recente pe Ok! Magazine

Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg