Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au despărţit din cauza religiei Cabala?

28 martie, 2014

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care şi-au anunţat, marţi, despărţirea, au avut probleme în căsnicie, în ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei, practicat de Paltrow. Cel puţin aceasta

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care şi-au anunţat, marţi, despărţirea, au avut probleme în căsnicie, în ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei, practicat de Paltrow. Cel puţin aceasta este noua ipoteză legată de separarea celor doi, după cele legate de infidelităţi de ambele părţi.

Cei doi, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani - au încercat să îşi salveze căsnicia "vreme de peste un an", dar se crede că relaţia lor a început să aibă probleme de cel puţin cinci ani, după ce Gwyneth Paltrow a devenit, în 2009, adepta Cabalei - doctrină religioasă urmată şi de Madonna.

"Chris nu a fost mulţumit cu acest lucru. A simţit că începea să piardă femeia de care se îndrăgostise", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Cei doi au început să trăiască vieţi separate în ultimii ani, după ce actriţa, în vârstă de 41 de ani, a devenit din ce în ce mai preocupată de modă şi nutriţie, iar Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, a început să înregistreze cel mai recent album al formaţiei Coldplay, "Ghost Stories".

"Chris este mai relaxat şi mai discret şi i s-a părut din ce în ce mai greu să trăiască la standardele perfecte ale lui Gwyneth", spune aceeaşi sursă.

Mai mult, Chris s-a mutat anul trecut din casa lor de 7 milioane de lire, situată în Belsize Park, din Londra, în micul apartament al lui Guy Berryman, colegul său de trupă, din Hampstead Heath, în nord-vestul Londrei.

"Chris avea, într-adevăr, conflicte cu Gwyneth. Relaţia lor era sub o presiune uriaşă, iar el făcea tot posibilul să dreagă lucrurile. Dar a simţit că nu avea altă soluţie decât să se mute. Guy i-a oferit un loc unde să stea şi să se gândească la o rezolvare."Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg