Halle Berry şi Olivier Martinez, ultimatum pentru divorţ! Ce decizie vor lua?

8 septembrie, 2016
6 halle olivier hepta 2336954 jpg jpeg

Foarte posibil, după cum pare situaţia. Vestea divorţului a venit ca un şoc pentru fanii actriţei, neaşteptându-se la asta după doi ani de căsnicie. Cei doi anunţaseră despărţirea în octombrie, dar la aproape un an de atunci, cei doi încă nu ştiu sigur dacă vor sau nu să fie soţ şi soţie. Un reprezentant al tribunalului le-a oferit o notificare finală pentru a lua o decizie.

Aici în martie, la 5 luni de la anunţul divorţului

Unele surse apropiate vedetelor de 50 de ani cred că cei doi au şanse mari de împăcare. “Ea nu e convinsă că vrea să se separe legal. Cred că poate Olivier se va schimba, mai ales la capitolul crizelor de furie, iar dacă reuşeşte, crede că mariajul lor poate funcţiona”. Ce-i drept, ieşirile violente ale actorului francez sunt cunoscute publicului, inclusiv bătaia cu fostul iubit al actriţei, Gabriel Aubry, care are şi o fetiţă, Nahla (8), cu Halle. De asemenea, Olivier şi Halle au şi ei un băiat, Maceo, de doi ani. Aceleaşi surse spun că perechea încearcă să fie părinţi activi pentru ambii copii, iar faptul că se înţeleg bine cu toţi i-ar convinge să rămână căsătoriţi… plus că pentru frumoasa actriţă, ar fi al treilea divorţ, despre care “nu crede că i-ar face bine nici ei, nici copiilor”.

Halle Berry şi Olivier Martinez

Halle a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice timp de 5 ani, până în 1997, şi cu artistul Eric Benet, din 2001 până în 2005. Olivier e pentru prima dată căsătorit, dar a mai avut o relaţie cu Kylie Minogue timp de 5 ani.

FOTO GETTY IMAGES, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg