Heidi Klum, despărţită de Martin Kristen?

28 ianuarie, 2014
heidi seal jpeg

Se pare că dragostea supermodelului german pentru bodyguardul ei s-a stins, după un an şi jumătate de relaţie, dezvăluie surse apropiate lor. Deşi idila lor începuse odată cu divorţul de Seal şi a continuat frumos, speculându-se că mai mult ca sigur vor ajunge să fie împreună şi cu actele-n regulă, Heidi (40) şi Martin (41) ar fi pus punct relaţiei lor, fără scandal.

Se pare că dragostea supermodelului german pentru bodyguardul ei s-a stins, după un an şi jumătate de relaţie, dezvăluie tot mai multe surse.

Deşi idila lor începuse odată cu divorţul de Seal şi a continuat frumos, speculându-se că mai mult ca sigur vor ajunge să fie împreună şi cu actele-n regulă, Heidi (40) şi Martin (41) ar fi pus punct relaţiei lor, fără scandal. „Martin a fost alături de ea în vremuri grele şi pentru asta, Heidi îi va fi mereu recunoscătoare“, a declarat un prieten apropiat pentru publicaţiaPeople. „În viaţă, sincronizarea e totul. El a susţinut-o foarte mult şi s-au sprijinit unul pe altul, dar acum merg mai departe. Şi au o prieteni grozavă“, a continuat acesta. De asemenea, se pare că fostul cuplu au rupt şi relaţia profesională, evident Martin nu mai este bodyguardul modelului.

Cei doi s-au cuplat în vara anului 2012, la scurt timp după ce Heidi a înaintat actele de divorţ. Heidi a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, care a reacţionat urât la aflarea veştii că soţia sa înstrăinată are o idilă cu bodyguardul lor.

image

„Deşi nu mă aşteptam la nimic bun din partea lui, mă gândeam că Heidi ar arăta puţină clasă şi ar fi aşteptat măcar până ne-am fi separat oficial, înainte să se apuce să se culce cu ajutorul nostru“, a comentat jignitor Seal. Însă ulterior, şi-a cerut scuze pe motiv că a fost interpretat greşit.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg