Heidi l-a înşelat pe Seal cu bodyguardul?

3 septembrie, 2012

Cântăreţul de culoare o acuză pe fosta lui soţie că l-ar fi înşelat cu bodyguard-ul ei. De cealaltă parte, Heidi Klum neagă orice acuzaţie, spunând că toate fac parte din planul fostului soţ de a-i lua copiii.

Cântăreţul de culoare o acuză pe fosta lui soţie că l-ar fi înşelat cu bodyguard-ul ei. De cealaltă parte, Heidi Klum neagă orice acuzaţie, spunând că toate fac parte din planul fostului soţ de a-i lua copiii.

O relaţie atât de frumoasă, aşa cum a fost cea dintre topmodelul Heidi Klum (39) şi cântăreţul Seal (48), se încheie zilele acestea destul de urât, în spatele uşilor închise ale unei săli de tribunal. Cei doi îşi dispută custodia celor trei copii, aducând tot felul de argumente care să-i convingă pe judecători, chiar dacă unele dintre ele se constituie în acuzaţii grave, menite să strice imaginea de părinte model.

Deunăzi, Seal a acuzat-o pe soţia sa – de care s-a despărţit în ianuarie - că l-ar fi înşelat cu bodyguardul ei, Martin Kristen. În sprijinul acestei acuzaţii, el a adus fotografiile în care aceştia apar în ipostaze intime, în timpul unei vacanţe petrecute în Sardinia.

E-adevărat că Heidi petrece mult timp în compania lui Martin, iar apropiaţii ei susţin că acesta este „confidentul ei numărul 1“. Pe de altă parte, ei nu pot băga mâna în foc că între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie: „Este complicat. Relaţia lor este greu de definit“, a declarat o sursă pentru revista „People“. „A fost o perioadă dificilă. Cercul ei de prieteni în care are încredere s-a făcut din ce în ce mai mic, iar el este confidentul ei numărul 1“, a mai spus aceeaşi sursă.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani. Top modelul a declarat anterior că îi place viaţa de femeie celibatară şi că nu intenţionează să se mai căsătorească, deşi i-a plăcut ideea de căsnicie. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.

Foto: twitter.comRecente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg