Hilary Duff s-a răzgândit în privinţa divorţului

10 aprilie, 2014
cuplu jpeg

Au petrecut de Ziua Îndrăgostiţilor o vacanţă romantică, împreună, în exoticele insule Bahamas, iar după o perioadă de gândire, se pare că vedeta s-a răzgândit în privinţa despărţirii oficiale de tatăl copilului ei, Lucas (2).

image

Deşi vacanţa ar fi trebuit să fie pentru cuplu o ocazie de-a discuta despre împărţirea bunurilor şi custodia fiului lor, iată că dragostea lor i-a convins să mai dea o şansă căsniciei, spune un apropiat al lor. “Odată ce s-au trezit iar împreună, alături de Lucas, în Caraibe, au devenit iar emoţionali şi s-au gândit serios. Mike a implorat-o pe Hilary să îi mai dea o şansă”, a spus acesta pentru RadarOnline.

image

Deşi la început, artista de 26 de ani era reticentă, se pare că a lăsat garda jos. “S-au tot întâlnit pe ascuns, Hilary s-a înmuiat şi cei doi aşteaptă să vadă cum va merge acum”, a mai continuat sursa, menţionând că singura condiţie a ei este ca Mike (33) să aibă grijă de fiul lor, cât timp ea munceşte pentru noua ei carieră muzicală şi de televiziune. Tânăra a primit un rol într-o comedie nouă, Younger, produsă de Darren Star, cel care a creat şi Sex And the City.

FOTO



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg