Horia Brenciu şi Loredana, în război din cauza Sălii Palatului?

4 decembrie, 2013

Aurel Niamţu, concurentul de 64 de ani din echipa Lordanei care a părăsit duminică competiţia Vocea României, a spus cam tot ceea ce avea de spus despre Horia Brenciu şi despre recomandarea acestuia de a cânta o romanţă. Niamţu a declarat că Brenciu nu l-a plăcut încă de la început, însă, conform celor declarate ziarului Click!

Aurel Niamţu, concurentul de 64 de ani din echipa Lordanei care a părăsit duminică competiţia Vocea României, a spus cam tot ceea ce avea de spus despre Horia Brenciu şi despre recomandarea acestuia de a cânta o romanţă.

Citeşte mai multe declaraţii de-ale lui Niamţu aici!

Niamţu a declarat că Brenciu nu l-a plăcut încă de la început, însă, conform celor declarate ziarului Click!, bătrânul crede că a fost şi o victimă a războiului pe care Brenciu l-ar avea cu colega lui, Loredana.Iar motivul nu are legătură cu

.

„Cred că totul a plecat de la faptul că i-am dat mereu replica lui Brenciu. El a spus că eu cânt romanţe, iar eu i-am răspuns că e greu să cânţi romanţe. După asta, când am venit la ultima etapă, am simţit că ceva e în neregulă. Orice întrebam, mi se răspundea în doi peri. Era ceva ciudat. El are un clinci cu Loredana, care i-a luat de sub nas Sala Palatului, şi Brenciu nu a mai putut să-şi organizeze aici concertul. Clinciul dintre ei s-a răsfrânt asupra mea", a declarat Aurel Niamţu pentru Click!.

Conflictul despre care vorbeşte Niamţu, dintre Brenciu şi Loredana, pare a fi real, mai ales că Brenciu a trebuit să se reorienteze pentru concertele lui tradiţionale şi să găsească o altă locaţie încăpătoare. Şi a găsit-o, promovând-o acerb pe Facebook.

„Dragii mei prieteni, la anul vom avea un... SUPER CONCERT! Vom începe primavara la Romexpo, pe 29 martie 2014. Va fi mai mult, mai nebun, mai spectaculos! Am schimbat locaţia, am crescut distracţia şi am păstrat formaţia!“Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}