Horia Brenciu, zgârcit cu o fostă concurentă de la "Vocea României"?

17 octombrie, 2013
iuliana puschila jpeg

Mihai Trăistariu a lansat un atac la adresa lui Horia Brenciu, unul dintre juraţii de la "Vocea României", dezvăluind pe pagina lui de Facebook că acesta îi ia pe unii dintre concurenţi în turneu cu el, dar nu le asigură

Mihai Trăistariu a lansat un atac la adresa lui Horia Brenciu, unul dintre juraţii de la "Vocea României", dezvăluind pe pagina lui de Facebook că acesta îi ia pe unii dintre concurenţi în turneu cu el, dar nu le asigură nimic.

Mihai a vorbit despre cazul Iulianei Puşchilă, finalista din prima ediţie a concursului de talente, care a fost nevoită să îşi plătească singură cheltuielile de deplasare şi nu a primit bani pentru concertele susţinute.

"Cică Iuliana Puşchilă, fostă concurentă la «Vocea României» a fost chemată de Horia Brenciu să meargă în turneu cu el. Însă, în loc să-i fie respectată munca şi efortul şi alergatura, Brenciu a pus-o să-şi plătească singură transportul, masa şi cazarea şi, în plus, fata n-a primit nici măcar un leuţ pentru prestaţiile sale din turneu! Hm. Ridicol. Cât de zgârcit tre' să fii?!", a scris Mihai pe contul său de Facebook.

image

„Eu n-am mai auzit nimic de Julie Mayaya, Andrei Leonte s-a evaporat aşa cum a apărut, Ştefan Stan apare în ziare doar ca un gigolo de comandă, uitând de fapt că el a câştigat un concurs de talente muzicale, rockerul Tudor Turcu parcă nici n-a existat, concurenţii de la «Românii au talent» în frunte cu Dinu Valentin au murit încă din faşă, Adrian Ţuţu - rapper-ul - e ca şi inexistent pe piaţa româneasca de muzică“, îşi continuă Mihai tirada împotriva acestor concursuri de talente.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG