Hot couple! Fiul lui Clint Eastwood s-a cuplat cu un model foarte sexy!

1 octombrie, 2015
scott eastwood gallery 21 jpeg

Scott Eastwood şi-a câştigat deja alaiul de fane înnebunite după pătrăţelele abdomenului său, după ce a apărut la bustul gol în spaţiul public, urcând rapid în topul celor mai sexy burlaci de la Hollywood. La 29 de ani, fiul lui Clint Eastwood face, oficial, victime în rândul femeilor. Acum cu atât mai mult…

image

Atrăgătorul actor din “Fury” a fost văzut bucurându-se de o zi de surfing în Malibu, California, cu Charlotte McKinney, un mode la fel de sexy ca şi el. Amândoi blonzi, cu ochii albaştri, ce mai! O combinaţie foarte efervescentă, spunem noi. Cei doi “erau foarte intimi – se ţineau de mână şi se pipăiau întruna”, a spus un martor al tinerei perechi.

image

Însă nu ştim unde va duce relaţia lui Scott cu Charlotte prea curând, pentru că modelul de 22 de ani abia s-a despărţit de un alt actor şi mai celebru, Stephen Dorff, în vârstă de 42 de ani, acum câteva săptămâni. Blonda, care e bună prietenă cu alte modele celebre precum Nina Adgal,  şi fostul ei iubit după 6 luni de relaţie. Se pare că, totuşi, caută un iubit celebru, dar mai tânăr şi mai atrăgător, pe măsura ei.

image image

Mai multe poze cu modelul, aici

Şi nu ştim dacă superbul fiu al lui Clint Eastwood se va dedica foarte mult idilei cu Charlotte, care e nou-venită pe scena hollywoodiană, deşi arată foarte sexy, dacă ne luăm după formele foarte, foarte generoase... Actorul de 29 de ani e prins cu filmările pentru mai multe filme care vor apărea anul viitor, printre care Suicide Squad, Snowden şi Diablo.

Mai multe poze cu actorul, aici

image


Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg