Hugh Grant are un al treilea copil din flori

29 ianuarie, 2014
tinglan jpeg

Actorul pare s─â duc─â o via┼ú─â sentimental─â foarte activ─â ┼či ├«nfloritoare: se pare c─â, cu trei luni ├«nainte ca al doilea s─âu copil din flori s─â se nasc─â, a venit pe lume, ├«n secret, acest al treilea copil ┼úinut ascuns de vizorul presei, al unei produc─âtoare TV suedeze. Complicat? Ei bine, probabil pentru Hugh Grant cu siguran┼ú─â sunt o serie de rela┼úii ├«ncurcate ┼či fructuoase, care ├«i ofer─â mul┼úi mo┼čtenitori... cu mame diferite.

Actorul pare s─â duc─â o via┼ú─â sentimental─â foarte activ─â ┼či ├«nfloritoare: se pare c─â, cu trei luni ├«nainte ca al doilea s─âu copil din flori s─â se nasc─â, a venit pe lume, ├«n secret, acest al treilea copil ┼úinut ascuns de vizorul presei, al unei produc─âtoare TV suedeze.

TOMORROW'S front page of THE SUN pic.twitter.com/e7dB8aQ4wk ÔÇö The Sun Newspaper (@TheSunNewspaper) January 28, 2014

TOMORROW'S front page of THE SUN pic.twitter.com/e7dB8aQ4wk

ÔÇö The Sun Newspaper (@TheSunNewspaper) January 28, 2014

Complicat? Ei bine, probabil pentru Hugh Grant cu siguran┼ú─â sunt o serie de rela┼úii ├«ncurcate ┼či fructuoase, care ├«i ofer─â mul┼úi mo┼čtenitori... cu mame diferite. Potrivit surselor tabloidului The Sun, britanicul de 53 de ani a avut o rela┼úie cu Anna Elisabet Eberstein, o jurnalist─â suedez─â care, ├«n septembrie 2012, i-a n─âscut un b─âie┼úel. ÔÇ×Anna e sus┼úinut─â de actor 100%. Acum locuie┼čte ├«ntr-o cas─â foarte confortabil─â din Londra ┼či ┼čtie c─â Hugh e l├óng─â ea, orice-ar fiÔÇť, spun sursele citate.

Trei copii din flori ┼či dou─â mame diferite

Ceea ce st├órne┼čte, ├«ns─â, uimire, este altceva. Hugh era deja tat─âl unei feti┼úe, pe nume Tabitha, ap─ârut─â ├«n urma unei aventuri cu Tinglan Hong, ├«n septembrie 2011. Pe micu┼ú─â a recunoscut-o ┼či ├«n emisiunea lui Ellen DeGeneres, c├ónd a spus: ÔÇ×Nu pot pretinde c─â nu a fost o surpriz─â. Dar a fost una foarte pl─âcut─â. De fapt, numele ei ├«n chinez─â, Xiao Xi, ├«nseamn─â surpriz─â pl─âcut─âÔÇť.

image

(Tinglan Hong)

Dar iat─â c─â, de┼či rela┼úia lui cu chinezoaica a fost una efemer─â, acesta a mai l─âsat-o o dat─â ├«ns─ârcinat─â, cu Felix Chang, un b─âiat n─âscut pe 29 decembrie 2012! ÔÇ×Ca r─âspuns pentru unii jurnali┼čti. Sunt fericit c─â fiica mea are un fr─â┼úior. ├Äi ador pe am├óndoi, au o mam─â minunat─â!ÔÇť, a scris actorul pe Twitter la acea vreme ÔÇô cu trei luni dup─â ce alt copil al s─âu nelegitim, f─âcut cu Anna, s─â se nasc─â!

Cei de la The Sun sus┼úin cu t─ârie c─â acest al treilea copil exist─â ÔÇô Hugh John Mungo Grant este numele lui din certificatul de na┼čtere ├«nregistrat ├«n decembrie 2013, ├«ns─â numele tat─âlui lipse┼čte. Probabil va mai dura foarte pu┼úin p├ón─â c├ónd actorul britanic va recunoa┼čte c─â este tat─âl b─âiatului, dac─â ┼čtirea este real─â. Acum, mul┼úi se ├«ntreab─â dac─â femeile din via┼úa lui ┼čtiau una de alta la acea vreme.... ne ├«ndoim.

Hugh Grant a mai avut rela┼úii, de-a lungul timpului, cu Eliyabeth Hurley (13 ani de zile) ┼či Jemima Khan (3 ani).

FOTO Captur─â dailymail.co.uk, WENN