Iată cât este de talentată fiica lui Mr Bean

4 ianuarie, 2016
iata cat este de talentata fiica lui mr bean lily atkinson jpg jpeg

Nu mulţi sunt cei care ştiu că Rowan Atkinson, celebrul actor de comedie care a dat viaţă personajului Mr Bean, are o fată în vârstă de 20 de ani, Lily. Şi mai puţini sunt cei care ştiu cât de frumoasă şi talentată este fata celebrului actor. Fiica lui Mr Bean este deja cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi fotomodel. Are toate premisele să ajungă la fel de faimoasă ca şi tatăl ei.

Ce siluetă de invidiat are fiica lui Mr Bean

Lily Atkinson, fiica celui care-l interpretează pe Mr Bean, este într-adevăr foarte frumoasă. Are doar 20 de ani şi o siluetă de invidiat, asemănătoare cu cea a fotomodelelor. În plus, fiica lui Mr Bean adoră să apară în faţa camerelor de luat vederi, un semn clar că îşi doreşte să calce pe urmele tatălui său şi să ajungă faimoasă.

Lily Atkinson

Apropiaţii familiei Atkinson spun că fiica lui Mr Bean a moştenit frumuseţea de la mama sa, Sunetra Atkinson, însă personalitatea şi încrederea de care dă dovadă tânăra sunt obţinute, cu siguranţă, de la celebrul ei tată.

Fiica lui Mr Bean speră să dea lovitura şi în lumea muzicii

Se pare că fata lui Mr Bean este destul de talentată şi ea la actorie şi s-ar putea să reuşească să-şi clădească o carieră în acest domeniu atât de râvnit. Lily, fiica lui Mr Bean, a apărut deja în două filme: unul alături de tatăl ei, "Mr Bean’s Holiday", dar şi unul pe cont propriu, "Tooth".

Mr Bean

Lily speră să dea lovitura şi în lumea muzicii şi asta cât mai curând. Fiica lui Mr Bean şi-a petrecut ultima perioadă concertând în mici cluburi londoneze. Rowan are încredere în talentul fiicei sale, aşa că a cheltuit 16.000 de lire pentru a o transforma într-o vedetă. Faimosul actor i-a plătit un videoclip, în valoare de 10.000 de lire şi a decontat, de alte 6000 de lire, şedinţe foto şi lecţii de dans.

Rowan Atkinson este un bine cunoscut actor britanic de comedie, în vârstă de 60 de ani, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean. Faimosul actor a fost ales de The Observer ca unul dintre cei mai amuzanţi 50 actori din comedie britanică, şi printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile, într-un sondaj din 2005 despre comedianţi. Atkinson a studiat inginerie electrică la Universitatea din Newcastle, iar apoi la Oxford (Queen's College), începându-şi cariera de actor de comedie la Festivalul Franjului din Edinburgh.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg