Iată cu cine se zvoneşte că are o relaţie Kate Holmes!

26 noiembrie, 2015
2015 Fashion Group International Night Of Stars Gala jpeg

A trecut destul timp de când Tom Cruise şi Katie Holmes s-au despărţit, aşa că nu ar fi nimic ieşit din comun dacă actriţa şi-ar reface viaţa. Problema este că aceste zvonuri s-au ivit şi-n 2013 şi nici atunci nu s-a confirmat nimic.

Katie Holmes

În 2013, au apărut prima oară zvonurile cum că fosta soţie a lui Tom Cruise are o relaţie cu actorul Jamie Foxx. Însă, cum la acea vreme nimeni nu a declarat nimic cu privire la acest subiect, informaţia a trecut drept una falsă.

Dar iată că acum, o sursă din anturajul celor doi readuce în discuţie acest lucru şi asigură că cei doi formează un cuplu. ”Ea este îndrăgostită lulea de el. Însă nu vor să mai alimenteze niciun zvon, aşa că Jamie evită să ajungă la aceleaşi petreceri la care merge şi Katie”, a precizat acest apropiat pentru New York Post.

Aşadar, acest prieten al celor doi asigură că în ultimii doi Katie şi Jamie au format un cuplu şi că relaţia lor merge perfect departe de ochii curioşi ai lumii.

Jamie Foxx

Mai mult de atât, această sursă a precizat că şi fiica lui Tom şi a lui Katie este de acord cu această relaţie dintre mama ei şi Jamie, căci îl place pe acesta din urmă destul de mult. ”Suri se îneţelege foarte bine cu acesta.”

Jamie Foxx alături de cele două fiice ale sale

În tot acest timp, Jamie şi-a păstrat tăcerea vizavi de viaţa lui amoroasă, cu toate că a recunoscut la un moment dat că cele două fiice ale lui, Corrine (21) şi Annalise (5), îşi doresc ca tatăl lor să cunoască pe cineva cu care să se şi căsătorească.