Îl înșală deja pe Brad Pitt? Presupusa nouă iubită prinsă în parcare sărutându-se cu un DJ

19 octombrie, 2022
Emily Ratajkowski , Getty (2) jpg

Emily Ratajkowski are un nou iubit, dar acesta nu este Brad Pitt. Modelul pare să infirme zvonurile că s-a cuplat cu sex-simbolul din filmul ”Troia” odată cu fotografiile realizate de paparazii într-o parcare, noaptea, la New York.

Tânăra s-a încins noaptea lângă DJ Orazio Rispo, bărbatul lângă care apare în fotografii. Cei doi par vrăjiți unul de altul și abia își mai pot controla pornirile senzuale.

Imaginile sunt uimitoare, mai ales dacă ne gândim că de câteva săptămâni s-a tot zvonit că Emily Ratajkowski este noua iubită a lui Brad Pitt.

Brad Pitt, Getty, Venice (2) jpg

Doar că modelul este o femeie foarte alunecoasă, capcană în care a căzut și Robin Thicke, care i-a făcut avansuri răspunzând la joaca senzuală a tinerei de la filmările “Blurred Lines”, după care a fost acuzat ulterior de hărțuire sexuală.

Emily, în vârstă de 31 de ani, s-a despărțit de soțul său Sebastian Bear-McClard după numeroase infidelități ale acestuia. Modelul are un băiețel pe care l-a adus pe lume în 2021, dar silueta sa impecabilă de model s-a păstrat și după sarcină.

Potrivit unor publicații mondene americane, Emily Ratajkowski și Brad Pitt ar fi început o idilă. Cei doi au luat prânzul împreună la un restaurant elegant din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, SUA.

Toate astea însă se pare că nu mai sunt de actualitate, căci Emily Ratajkowski a fost surprinsă în mare pasiune cu DJ Orazio Rispo, în vârstă de 35 de ani. Cei doi au oferit un adevărat spectacol senzual, după care au pornit împreună pe motocicletă.

Emily Ratajkowski era îmbrăcată foarte șic, cu un pulover cu umerii lăsați, care îi flata silueta filiformă.

Emily Ratajkowski i-ar fi atras atenția sex simbolului Brad Pitt încă din 2020, de la petrecerea Oscarurilor organizată de Vanity Fair. O sursă a menționat OK!Magazine SUA: ”Brad s-a îndrăgostit de Emily din 2020, de la petrecerea Oscarurilor. Au avut ocazia să discute și să se cunoască, fără a deveni intimi.”

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg