Îl înșală deja pe Brad Pitt? Presupusa nouă iubită prinsă în parcare sărutându-se cu un DJ

19 octombrie, 2022
Emily Ratajkowski , Getty (2) jpg

Emily Ratajkowski are un nou iubit, dar acesta nu este Brad Pitt. Modelul pare să infirme zvonurile că s-a cuplat cu sex-simbolul din filmul ”Troia” odată cu fotografiile realizate de paparazii într-o parcare, noaptea, la New York.

Tânăra s-a încins noaptea lângă DJ Orazio Rispo, bărbatul lângă care apare în fotografii. Cei doi par vrăjiți unul de altul și abia își mai pot controla pornirile senzuale.

Imaginile sunt uimitoare, mai ales dacă ne gândim că de câteva săptămâni s-a tot zvonit că Emily Ratajkowski este noua iubită a lui Brad Pitt.

Brad Pitt, Getty, Venice (2) jpg

Doar că modelul este o femeie foarte alunecoasă, capcană în care a căzut și Robin Thicke, care i-a făcut avansuri răspunzând la joaca senzuală a tinerei de la filmările “Blurred Lines”, după care a fost acuzat ulterior de hărțuire sexuală.

Emily, în vârstă de 31 de ani, s-a despărțit de soțul său Sebastian Bear-McClard după numeroase infidelități ale acestuia. Modelul are un băiețel pe care l-a adus pe lume în 2021, dar silueta sa impecabilă de model s-a păstrat și după sarcină.

Potrivit unor publicații mondene americane, Emily Ratajkowski și Brad Pitt ar fi început o idilă. Cei doi au luat prânzul împreună la un restaurant elegant din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, SUA.

Toate astea însă se pare că nu mai sunt de actualitate, căci Emily Ratajkowski a fost surprinsă în mare pasiune cu DJ Orazio Rispo, în vârstă de 35 de ani. Cei doi au oferit un adevărat spectacol senzual, după care au pornit împreună pe motocicletă.

Emily Ratajkowski era îmbrăcată foarte șic, cu un pulover cu umerii lăsați, care îi flata silueta filiformă.

Emily Ratajkowski i-ar fi atras atenția sex simbolului Brad Pitt încă din 2020, de la petrecerea Oscarurilor organizată de Vanity Fair. O sursă a menționat OK!Magazine SUA: ”Brad s-a îndrăgostit de Emily din 2020, de la petrecerea Oscarurilor. Au avut ocazia să discute și să se cunoască, fără a deveni intimi.”

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg