Ileana Lazariuc, o nouă idilă? Cu ce burlac celebru a fost surprinsă, e un adevărat crai

24 octombrie, 2022
Ileana Lazariuc (2) jpg

De la divorțul de Ion Ion Țiriac, viața Ilenei Lazariuc a fost îmbrăcată în discreție totală. Asta nu înseamnă însă că nu a existat.

Jurnaliștii de la Cancan susțin că Ileana ar avea de ceva timp un nou partener amoros. Iată deci că frumoasa fiică a Anastasiei Lazariuc pare să dea semne că ar fi pregătită de o nouă relație sentimentală publică, căci s-a afișat cu bărbatul.

Cine este noul crai din viața sa? Un adevărat ladies man, un cunoscut burlac și fost partener de viață al altei frumuseți din România, Mădălina Ghenea.

Potrivit Cancan, Matei Stratan, căci despre el este vorba, trăiește, de câteva luni bune, o poveste de dragoste alături de Ileana Lazariuc, ex-soția fiului cunoscutului miliardar Ion Țiriac.

Iar în weekendul ce tocmai s-a încheiat, cei doi presupuși amorezi au ieșit în public împreună. Foto AICI. Nu au putut rata o întrunire a mondenilor din Capitală, la un celebru club de fițe. Iar alături de noul cuplu Ileana Lazariuc – Matei Stratan au stat prietena de o viață a femeii, Lili Sandu și soțul acesteia, Silviu Țolu.

Conform sursei citate, doamnele s-au răsfățat cu cocteiluri elaborate, în timp ce domnii au mizat pe șpriț. La masa lor a domnit veselia, cei patru fiind în mod cert apropiați, cu glume și obiceiuri comune.

Deși s-au simțit bine, nimeni de la masa celor patru nu a dansat. Iar la finalul serii, nota grăsuță, în valoare de 4400 lei a fost plătită de Matei Stratan.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au format unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene în 2017. Dar tocmai când au devenit părinţi şi urmau să ajungă la altar, s-au despărţit. Micuța Charlotte stă cu mama sa și a început să semene izbitor cu aceasta. Mădălina Ghenea este pe val, fiind una dintre actrițele promițătoare ale lumii și un manechin de succes. Diva câștigă foarte bine și este capabilă să își procure vacanțe de lux și șederi la cele mai căutate hoteluri. De aceea, Mădălina a intervenit anul acesta în primăvară, când în presă s-a scris că Matei Stratan i-ar fi cumpărat apartament la Milano. Actrița a spus clar că nimeni nu-i cumpără nimic și ce primește de la tatăl fetiței este pensia alimentară, în valoare de 1500 Euro pe lună.

Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Țiriac jr în urmă cu 5 ani, după 17 ani de relație. S-au despărțit în mare secret în anul 2017, însă au preferat să facă anunțul oficial mult mai târziu.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png