În pat cu… animalele! Cu cine dorm copiii lui Will Smith?

20 iunie, 2014

Prea multă libertate strică, iar asta se aplică şi în cazul lui Willow (13) şi-a lui Jaden (15), care au luat-o razna cu animelele de companie. Şi nu orice animale, ci dintr-acelea exotice

Prea multă libertate strică, iar asta se aplică şi în cazul lui Willow (13) şi-a lui Jaden (15), care au luat-o razna cu animelele de companie. Şi nu orice animale, ci dintr-acelea exotice, umede şi reci la atingere, care nici n-ar trebui să se apropie de oameni: 10 şerpi!

Da, copiii actorului Will Smith dorm şi se joacă cu zece şerpi lăsaţi în libertate absolută, conform surselor Us Weekly. “Willow are 10 în camera ei şi nu îi ţine în cuşti”, spune una din ele. Mai mult, Jaden ar fi atât de apropiat de aceste creaturi, că se referă adeseori la ele cu apelativul de “iubite”. Straniu, nu?

Fata lui Will şi-a Jadei Pinkett a primit primul boa constrictor în 2008, când avea doar şapte ani, cu numele de “Frumuseţe”. Oare ce-ar zice cei de la Protecţia Copiilor despre asta? Nimic, cum nu au zis nici când minorii au apărut în ipostaze indecente pentru vârsta lor.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg