Încă o dovadă că Gwen Stefani şi Blake Shelton sunt împreună!

3 noiembrie, 2015
Celebrities Attend The Casamigos Halloween Party jpeg

Acum câteva săptămâni au negat zvonurile potrivit cărora ar avea o relaţie intimă, însă acum Gwen Stefani n-a făcut nimic ca să clarifice lucrurile, ci dimpotrivă.

image

Gwen Stefani şi Blake Shelton continuă să alimenteze zvonurile cum că ar forma un cuplu, mergând împreună la o petrecere de Halloween, ţinută în Beverly Hills, în casa soţilor Clooney.

De data aceasta, martorii spun că cei doi au sosit împreună la această petrecere şi că, la un moment dat, chiar s-au ţinut de mână. ”Stefani a stat aproximativ 40 de minute, apoi a plecat ţinându-se de mână cu Shelton. (...) Însă, cum au văzut un fotograf cei doi şi-au dat drumul la mâini”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

image

Se pare că până la urmă tot se petrece ceva între cei doi. Şi-n timp ce ”ţinutul de mână” nu poate fi confirmat, faptul că au sosit, dar şi plecat, împreună la/de la o petrecere este dovedit de sute de fotografii făcute de paparazzi din faţa casei soţilor Clooney.

În plus, cele două staruri şi-au potrivit costumele de Halloween, îmbrăcând fiecare câte o ţinută inspirată din ”vestul sălbatic”.

Amintim că Blake a divorţat de Lambert în luna iulie, după patru ani de mariaj şi cinci de relaţie, în timp ce Gwen s-a despărţit recent după 13 ani de relaţie cu muzicianul Gavin Rossdale.

Sursa foto: Hepta / TwitterRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg