Întâlnire de gradul zero între un concurent Exatlon şi fosta iubită

21 iunie, 2018
29571006 1786426474728244 7946360319467554310 n jpeg

Aseara, la OK! Rooftop Party organizat pe terasa Trick Shot de la Mega Mall, concurentul de la Exatlon, Cătălin Cazacu şi fosta lui iubită, Anna Roman, au dat nas în nas. După plecarea lui Cătălin în Republica Dominicană şi după apariţia zvonurilor legate de o  idilă înfiripată între el şi solista Claudia Pavel (Cream) sub soarele Caraibilor, Anna a ales să se mute din apartamentul lui Cătălin, unde locuiau împreună.

image

Separarea s-a produs după ce Cazacu a declarat la unul dintre testimoniale că este singur, că nu are nicio relaţie în ţară, în timp ce Anna arătase în cadrul emisiunii Wow Biz mesajele de dragoste primite de la Cătălin chiar înainte de a se muta în camp şi de a preda telefonul mobil echipei de producţie.

image

Imediat după ce am dat startul petrecerii pe terasa de la Mega Mall, Anna şi-a făcut apariţia într-o superbă salopetă verde, respectând dress code-ul evenimentului - colourful. S-a distrat cu prietenele, iar spre finalul serii, Cătălin a venit şi s-a alăturat colegilor de la Exatlon, iar privirile celor doi s-au intersectat.  Anna s-a simţit stânjenită, iar Cătălin a privit-o îndelung. Se pare că cei doi nu şi-au mai dat nicio şansă, poate şi pentru că povestea lor de dragoste fusese destul de tumultoasă înainte de plecarea lui la Exatlon. Anna a mărturisit la TV că pierduse o sarcină şi au trecut prin momente dificile împreună.

De altfel, după ce Anna şi-a dat seama că între ea şi Cazacu nu va mai fi nimic la întoarcerea din Dominicană, aceasta a plecat într-o vacanţă exotică în Tanzania şi a postat pe reţelele sociale numeroase imagini senzuale din această escapadă.

image


Recente pe Ok! Magazine

Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png