Irina Shayk şi Bradley Cooper s-au despărţit! Iată motivul incredibil!

1 februarie, 2016
Exclusive    First Look: Bradley Cooper & Irina Shayk Confirm Relationship With PDA Filled Night Out **NO INTERNET USE** jpeg

Cine ar fi zis că o romanţă atât de înflăcărată va ajunge atât de repede la sfârşit? Noi, cu siguranţă, nu! Însă, se pare că asta s-a întâmplat! Care este motivul? Lipsa de înţelegere dintre Irina şi mama actorului.

Printre primele poze surprinse cu cei doi

La niciun an de când au apărut pentru prima dată împreună, Irina Shayk şi Bradley Cooper au decis să se despartă. Potrivit presei internaţionale, motivul despărţirii celor doi ar fi relaţia tensionată dintre model şi mama celebrului actor.

Ceea ce, trebuie să recunoaştem, ne surprinde destul de tare, având în vedere că paparazzi le-au surprins pe cele două de mai multe ori împreună şi nimeni n-ar fi zis că cele două nu se înţeleg.

Cele două păreau animate de conversaţia pe care o aveau, însă nimeni n-a bănuit că nu se ”au la suflet”

Totuşi, se pare că Bradley (41) nu a putut trece de faptul că iubita sa nu are o relaţie bună cu mama sa, aşa că a decis să pună punct idilei sale cu superbul model.

Ruptura a avut loc exact înainte de sărbătorile de iarnă, potrivit unui apropiat: ”Cei doi s-au înţeles minunat, însă în perioada Crăciunului... relaţia lor a intrat pe un făgaş neprielnic. Au petrecut Crăciunul împreună, în Los Angeles, însă atunci au început şi certurile, mai toate cauzate de relaţia precară dintre Irina şi Gloria, mama actorului.”

Despărţirea lor este într-adevăr şocantă, din moment ce cei doi se înţelegeau destul de bine şi se zvonea că urmează să se mute împreună. Se pare, totuşi, că n-a fost să fie...