Irina Shayk şi Bradley trec la pasul următor?

9 decembrie, 2015
pasul urmator jpeg

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase în ceea ce-i priveşte pe Irina Shayk şi Bradley Cooper. Ceea ce părea a fi doar o aventură, s-a transformat de-a lungul timpului într-o relaţie serioasă cu planuri de viitor.

Relaţia lor a evoluat rapid

Se pare că Irina Shayk şi Bradley Cooper sunt pregătiţi să facă pasul următor în relaţia lor. Staţi liniştiţi, nu vorbim încă de nuntă, ci de faptul că cei doi se pregătesc să se mute împreună.

Potrivit presei străine, Irina Shayk şi-a scos deja la vânzare apartamentul din New York şi-şi face bagajele să se mute cu celebrul actor, dat fiind faptul că relaţia celor doi a evoluat nesperat de mult în ultima vreme.

Menţionăm că Irina locuieşte în apartamentul acesta din 2010, atunci când şi l-a achiziţionat contra sumei de 2, 65 milioane de dolari, şi îi are drept vecini pe Hugh Jackman, Julianne Moore şi Karlie Kloss.

Irina alături de mama lui Bradley, Gloria

Irina şi Bradley au fost văzuţi împreună în luna aprilie, la o piesă de teatru. De atunci, cei doi şi-au petrecut mai tot timpul împreună, iar Irina a fost fotografiată de mai multe ori în prezenţa mamei actorului, Gloria Campano.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg