Ironia sorţii! Fiica lui Putin trăieşte în Olanda

24 iulie, 2014
maria putina 44755596 jpeg

În mijlocul scandalului internaţional iscat de doborârea avionului Malaysian Airlines, pusă momentan pe seama combatanţilor proruşi, aflăm că fiica cea mare a liderului de la Moscova trăieşte în ţara din care provin cele mai multe victime.

În mijlocul scandalului internaţional iscat de doborârea avionului Malaysian Airlines, pusă momentan pe seama combatanţilor proruşi, aflăm că fiica cea mare a liderului de la Moscova trăieşte în ţara din care provin cele mai multe victime.

Deşi Vladimir Putin este o prezenţă constantă în mass-media, despre cele două fiice ale sale, Maria şi Iekaterina, nu se cunosc foarte multe lucruri. Fiica cea mare a preşedintelui rus, Maria, trăieşte în Olanda, iar în urmă cu cinci ani a presa bulgară a anunţat că a născut un băiat.

Fiica cea mare a lui Putin locuieşte în Olanda împreună cu Jorrit Joost Faassen, fost angajat al companiilor "Stroitransgaz" şi "Gazprom", scrie evz.ro. Cei doi au cumpărat între 2009 şi 2011 trei case Voorschoten, deşi ambii au viză de reşedinţă la Moscova.

image

În anul 2009, un post de televiziune din Bulgaria a anunţat că Maria a dat naştere unui băiat prin cezariană. Ştirea nu a fost preluată de presa din Rusia, jurnaliştii ruşi fiind conştienţi de faptul că orice ştire despre viaţa privată a familiei lui Putin duce la represiuni.

image

Nici despre fiica cea mică a lui Putin, Yekaterina, nu se ştiu foarte multe. Potrivit unui articol publicat în anul 2012 de Business Insider, cele două au fost mereu protejate de guvernul rusesc, ba chiar au fost retrase de la cursuri şi şcolite acasă, atunci când tatăl lor a ajuns în vizorul presei.

Foto: thesundaytimes.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie cu Zenaida (1) jpg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG