Îţi place acest posterior?

26 octombrie, 2012

Posesoarea acestui posterior a fost criticată aspru pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o. Noi blamăm chirurgii esteticieni, care nu s-au priceput să dea o formă mai atractivă acestui şezut lăsat şi

Posesoarea acestui posterior a fost criticată aspru pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o. Noi blamăm chirurgii esteticieni, care nu s-au priceput să dea o formă mai atractivă acestui şezut lăsat şi disproporţionat.

Cea care şi-a afişat formele voluptuoase este nimeni alta decât Kim Kardashian, iar vedeta de reality show e mândră nevoie mare de posteriorul ei, în ciuda faptului că pare că ia proporţii pe săptămână ce trece şi e cât se poate de decăzut.

Stiliştii au criticat-o pe bruneta de 32 de ani că poartă o pereche de blugi cu cel puţin un număr mai mic decât ar trebui.

Cine crezi că e de vină pentru acest posterior deloc atrăgător: Kim, care s-a îngrăşat nepermis de mult, sau doctorii esteticieni, care i-au pus implant fesier de proastă calitate?

Iat-o pe Kim Kardashian în toată spendoarea ei:

http://www.radaronline.com/exclusives/2012/10/kim-kardashian-butt-photos-tight-pants-fashion-blunderRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg