Iubirile secrete ale lui Tom Hiddleston, iubitul lui Taylor Swift

21 iunie, 2016
636020105873874308 W TomHiddleston1 jpeg

Ne-au luat prin surprindere când i-am văzut sărutându-se pe o plajă din Rhode Island, la foarte scurt timp după despărţirea lui Calvin Harris de blondină. Dar nici actorul Tom Hiddleston nu este chiar uşă de biserică, având şi el legături amoroase complicate, de-a lungul vieţii.

Taylor l-a uitat deja pe Calvin Harris cu ajutorul lui Tom

Sărutul descoperit de paparazzi

La ce să se aştepte Taylor Swift? La o relaţie piperată, căci acest Loki a umblat şi el din floare-n floare, poate ceva mai discret decât ea, dar cu destule detalii scandaloase care le-au implicat mai ales pe colegele lui de la filmări... după cum urmează!

Idila secretă cu Elizabeth Olsen

Tom Hiddleston & Elizabeth Olsen

Se speculează că, cu trei luni înainte să se cupleze cu cântăreaţa de 26 de ani, Hiddleston s-ar fi iubit puţin cu Elizabeth Olsen, cu care a jucat în “I Saw the Light”, dar în secret. Actriţa ar fi negat relaţia,dar surse spun că niciunul nu doreşte să se implice pe termen lung.

Cariera în faţa iubirii

Tom Hiddleston & Susannah Fielding

Tom a fost cuplat, din 2008 până în 2011, cu englezoaica Susannah Fielding, cu care s-a cunoscut la filmările Wallander. Deşi niciunul nu a confirmat că sunt într-o relaţie serioasă, Hiddleston a admis într-un final că “actoria cere să dai totul şi dacă nu faci asta, cineva din spatele tău o va face”, sugerând că asta ar fi fost cauza despărţirii neoficiale de actriţă.

Idila cu Jessica Chastain

Cei doi actori joacă în "Crimson Peak"

În 2013, se zvonea că actorul de 35 de ani s-ar fi iubit cu roşcata Chastain. “E fascinat de Jess, e serioasă treaba”, ar fi spus o sursă. “Înainte de Crăciun, ea a vizitat Marea Britanie ca să stea cu el şi cu familia lui pentru prima oară”.

Romanţe secrete şi negate!

Tom cu Jane Arthy în mijloc

În iulie 2013, Tom a fost surprins alături de Jane Arthy, o producătoare de muzică. Mulţi au crezut că sunt un cuplu, de vreme ce s-au ţinut de mână la campionatele Wimbledon din Anglia. Lucru confirmat şi de un jurnalist care a scris pe Twitter: “Am stat lângă actorul Tom Hiddleston şi iubita lui Jane. E un om foarte amuzant”, a scris Lorraine Candy. Curând, Tom a negat că are iubită. Imediat după ce a fost văzut de mână cu Jane, a doua zi, a ieşit cu o altă femeie misterioasă la cină…

Interzis iubirii

Pisica blândă zgârie rău, se spune

În ciuda multor femei care au fost considerate iubitele lui Tom, acesta nu lasă pe nimeni prea aproape de el. Asta, conform unui prieten citat de Daily Mail: “E aşa de concentrat pe succesul lui, că se izolează. Sute de oameni se consideră prieteni de-ai lui, dar nu are mai mult de 6 prieteni adevăraţi. Cât despre femei, ele nu au voie să se apropie prea mult de el, altfel el merge mai departe”.

Novice în romantism

image

Fermecătorul Hiddleston nu prea ştie ce e romantismul, recunoscând că odată aproape şi-a abandonat iubita după ce aceasta l-a rugat s-o viziteze la Paris. “Aproape a leşinat de teamă. Şi de şoc. De atunci, am devenit mai atent în situaţiile romantice”, a spus starul în aprilie.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg