Iubita cu numărul... ? Leonardo DiCaprio, în compania unei brunete misterioase

16 septembrie, 2015
Actor Leonardo DiCaprio watches the Lakers play the Jazz in Los Angeles jpeg

E ceva în neregulă cu această situaţie. Ori presa speculează de fiecare femeie din apropierea lui că i-ar fi iubită, ori Leonardo chiar îşi doreşte să ajungă la un număr anume de iubite - fotomodel. Ce-i drept, despre această brunetă superbă nu ştim prea multe, decât că se potriveşte perfect tiparului: slabă, cu picioarele lungi şi cu sâni mari.

image

Să recapitulăm, aşadar! Duminică, Leo a fost văzut în compania modelului Sport Illustrated, Kelly Rohrbach, cea despre care se ştie că este iubita lui din ultimele luni. Ieri, însă, actorul a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se afla în compania unei brunete misterioase.

Bruneta a reuşit să-l convingă pe simpaticul actor să pedaleze cu spor, departe de agitaţia newyorkeză. Cei doi erau îmbrăcaţi sport, iar Leo purta o şapcă, încercând să treacă neobservat. Din păcate pentru el, nu este un bărbat pe care să nu-l recunoaştem, aşa că în presă au apărut tot felul de poze cu el şi cu bruneta misterioasă. Ne întrebăm ce spune Kelly despre toată această aventură.

În ”palmaresul amoros” al actorului se regăsesc nume precum: Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Blake Lively, etc.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg