Iulia Vântur rămâne definitiv în India?

17 februarie, 2014
1506632 1460743334154335 620260220 n jpeg

După experienţa primului film bollywoodian, românca n-ar prea vrea să se mai întoarcă în ţară şi s-a gândit deja să renunţe la postul de prezentatoare de la Pro TV.

După experienţa primului film bollywoodian, românca n-ar prea vrea să se mai întoarcă în ţară şi s-a gândit deja să renunţe la postul de prezentatoare de la Pro TV.

Potrivit wowbiz.ro, Iulia Vântur s-a mutat de câteva săptămâni în apartamentul pe care Salman Khan îl deţine pe malul Mării Arabiei şi sunt sanse foarte mari să rămână definitiv în India.

Ea este entuziasmată de cum au primit-o producătorii indieni cu care a şi filmat deja un videoclip pentru o piesă de pe coloana sonoră a unei pelicule în care joacă (cum altfel?!) Salman Khan.

Presa indiană scrie ca Salman a fost impresionat de ambiţia româncei, care a muncit câte 15 ore pe zi la sala de repetiţii pentru coregrafia la această piesă. Mai mult, toată lumea a fost uimită de cât de bine se mişcă Iulia, neştiind probabil că aceasta are la activ mai mulţi ani de balet.

Cert e că Iulia e privită ca o prezenţă exotică la Bollywood, ceea ce este un adevărat atu pentru o eventuală carieră actoricească în India. Iar presa din Mumbai deja o consideră „noua speranţă a filmului indian“.

Aşadar, prezentatoarea TV are toate motivele să nu vrea să se întoarcă prea curând în ţară şi, mai mult decât atât, recent ea a postat pe contul său de Facebook o fotografie realizată la fereastra apartamentului iubitului ei cu textul „E dimineaţă… în altă viaţă”.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}