Iulia Vântur s-a întors în România

12 iulie, 2013
5 1 0 jpeg

După două luni în care a fost plecată în India, vedeta de televiziune a revenit în ţară, fiind suprinsă de paparazzi în timp ce-şi făcea cumpărăturile împreună cu o prietenă.

După două luni în care a fost plecată în India, vedeta de televiziune a revenit în ţară, fiind suprinsă de paparazzi în timp ce-şi făcea cumpărăturile împreună cu o prietenă.

Cât timp a fost plecată, s-a speculat ba că s-ar fi logodit cu actorul indian Salman Khan, ba că ar fi făcut chiar nunta cu el… Cert e că nimeni nu se aştepta s-o vadă pe Iulia atât de curând în România, de vreme ce toate informaţiile despre ea lăsau să se înţeleagă că-i merge bine pe tărâm hindus şi că nu intenţionează să se întoarcă atât de repede acasă.

Dar iată că, ieri seară, fosta prezentatoarea a Ştirilor Pro TV (care acum a renunţat şi la blond, pentru roşcat) a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce se deplasa prin Bucureşti, pentru a-şi rezolva nişte probleme. Ea s-a oprit mai întâi la un hotel de lux din Capitală, la o benzinărie şi, în final, acasă.

image

Iar venirea ei subită în ţară pare a avea legătură cu anumite probleme care au apărut în aceste două luni de absenţă. Una dintre ele ar putea fi înlocuirea ei de la pupitrul ştirilor Pro TV, unde îl vom vedea pe Tudor Tomoş, fost reporter de teren în Cluj.

Foto: ClickRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate