Iulia Vântur şi Salman Khan şi-au programat deja nunta?

20 octombrie, 2015
Iulia Vantur Salman Elli jpeg

Dacă e să dăm crezare ultimelor zvonuri, cei doi urmează să facă marele pas în 2016. Uite detaliile care-i dau de gol.

image

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur ar avea o legătură specială cu superstar-ul indian Salman Khan, însă recent a apărut zvonul potrivit căruia frumoasa româncă s-ar fi logodit deja cu Salman, nunta urmând a avea loc anul viitor.

Iulia Vântur şi-a petrecut ultima lună în România, iar managerii ei susţin că blonda s-ar fi logodit cu Salman şi că nunta lor ar urma să aibă loc anul viitor, potrivit spynews.ro.

Frumoasa prezentatoare a fost plecată în India în luna septembrie, când ar fi fost în vizită la familia lui Salman Khan în această perioadă, potrivit site-ului hngn.com. Iulia Vântur nu ar fi purtat un inel de logodnă în această perioadă, însă, recent, ea a fost văzută purtând un inel cu diamant, care ar fi semănat cu unul de logodnă.

De altfel, calul primit în dar cu câteva luni în urmă ar putea fi un alt indiciu, dacă e să ne luăm după tradiţia hindusă, în care miresele primesc un asemenea dar preţios.

image

Presa indiană susţine chiar că Salman şi Iulia se vor căsători chiar în această toamnă, mai exact înainte de data de 18 noiembrie, când, potrivit prietenului lui Salman Khan „sora lui, Arpita, urmează să sărbatorească un an de căsnicie”.

image

Pe de altă parte, însăşi Arpita a scris pe contul său de Twitter o frază care pare să infirme această informaţie: „Nu mai credeţi tot ce se scrie pe internet sau prin tabloide“.

image

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Bollywood, însă până acum nicio relaţie a sa nu s-a concretizat într-o căsătorie. Iulia şi Salman s-au întâlnit pentru prima dată, în urmă cu doi ani, pe platourile de fimare ale filmului „Bodyguard“, însă acum starul indian aşteaptă lansarea celui mai nou film al său, „Prem Ratan Dhan Payo“, programată pentru 12 noiembrie. Despre cei doi s-a speculat că ar forma un cuplu încă din 2013, fiind mai tot timpul surprinşi împreună. Cu toate acestea, perechea s-a ferit să confirme public relaţia.

Acum rămâne de văzut dacă starul de la Bollywood va reuşi să scape de problemele cu legea, după ce a fost găsit vinovat pentru omucidere din culpă, în cazul unui accident rutier. Altfel, frumoasa româncă are de aşteptat cel puţin cinci ani, cât a fost condamnarea iniţială a actorului.

image

Foto: bollywood.bhaskar.com



Recente pe Ok! Magazine

Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg