J. Lo e sfătuită de soţ în pauzele publicitare de la American Idol

26 martie, 2011

Ştiam că e perfecţionistă, dar să-i pese atât de mult ce figură face în timpul emisiunii în care e implicată, încât să primească constant îndrumări de la Marc Anthony, parcă e prea de tot. Jennifer Lopez şi-a luat rolul de jurat în serios.

Ştiam că e perfecţionistă, dar să-i pese atât de mult ce figură face în timpul emisiunii în care e implicată, încât să primească constant îndrumări de la Marc Anthony, parcă e prea de tot.

Jennifer Lopez şi-a luat rolul de jurat în serios. „Ea îşi doreşte să facă de fiecare dată câte o evaluare foarte pătrunzătoare şi să fie de folos cât mai mult cu putinţă”, a declarat o sursă pentru revista

. Şi, ca să nu-i scape nimic, se sfătuieşte în timpul pauzelor publicitare ale emisiunii cu soţul ei. De fapt, Anthony a ajuns să se implice atât de mult în acest show, de parcă ar fi „cel de-al patrulea jurat” al producţiei TV. „Tot şuşoteşte cu Jen pe drumul spre postul TV şi când sunt difuzate reclamele”, susţine aceeaşi sursă. Măcar aşa să aibă şi el impresia că mai joacă încă un rol important în viaţa soţiei sale, având în vedere că apele sunt tulburi în căsnicia lor, iar Jenny from the Block pare din ce în ce mai puţin interesată de el.