J. Lo i-a interzis fostului soţ să concureze la “American Idol”

25 septembrie, 2010

Cântăreaţa e atât de hotărâtă să nu-l lase pe Ojani Noa să participe la concursul în juriul căruia se află, încât l-a ameninţat cu închisoarea.

Cântăreaţa e atât de hotărâtă să nu-l lase pe Ojani Noa să participe la concursul în juriul căruia se află, încât l-a ameninţat cu închisoarea.

La doar câteva zile după ce şi-a anunţat participarea în juriul “American Idol”, Jennifer Lopez (41) a aflat că şi fostul ei soţ, Ojani Noa (36), doreşte să se înscrie la preselecţiile pentru prima fază a concursului ce se desfăşoară în California. J.Lo l-a ameninţat pe cel alături de care şi-a împărţit viaţa între 1997 şi 1998 că va chema poliţia să-l aresteze. Cântăreaţa s-a asigurat că producătorii au înţeles starea sa de disconfort în cazul în care cubanezul şi-ar face apariţia acolo. Organizatorii l-au contactat pe Ojani şi i-au adus la cunoştinţă faptul că nu este dorit şi că va fi arestat dacă se prezintă la preselecţii, aşa că bărbatul a renunţat. “Este păcat pentru că tot ce-şi dorea el era să dovedească întregii lumi că poate să cânte”, a declarat un prieten al cubanezului. Jennifer Lopez şi Ojani s-au cunoscut şi căsătorit în 1997, pe vremea când el era doar un ospătar, şi au divorţat un an mai târziu, în condiţii civilizate. În ultimii ani însă, relaţiile dintre ei s-au răcit, după ce J.Lo l-a angajat şi concediat în repetate rânduri pe cubanez în şi din funcţia de bucătar-şef al fostului ei restaurant, Madre's.

După acest moment, Ojani a şantajat-o pe cântăreaţă că va publica o carte ce conţine detalii picante din viaţa ei, iar Jen a obţinut un ordin de interdicţie asupra publicării volumului. “De când au divorţat, Jennifer face tot posibilul să oprească orice creştere profesională a lui Ojani şi nimeni nu înţelege motivele pentru care e atât de rea şi paranoică”, a mai spus prietenul cubanezului. După separarea de Ojani, Jennifer Lopez s-a întâlnit cu rapperul P. Diddy, s-a căsătorit cu dansatorul Chris Judd, a fost logodită cu actorul Ben Affleck, iar într-un final, s-a căsătorit, din nou, cu Mark Anthony, căruia i-a dăruit, doi copii, gemenii Max şi Emme, în vârstă de doi ani.

Foto: NorthFotoRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}