Jamie Dornan renunţă la rolul din Fifty Shades of Grey

25 februarie, 2015
jamie dornan amelia jpeg

Fifty Shades of Greyle-a adus producătorilor un câştig local în valoare de 130 de milioane de dolari, şi mai mult de 400 de milioane de dolari la nivel internaţional. În mod normal, când o peliculă atinge asemenea

Fifty Shades of Greyle-a adus producătorilor un câştig local în valoare de 130 de milioane de dolari, şi mai mult de 400 de milioane de dolari la nivel internaţional. În mod normal, când o peliculă atinge asemenea cifre, şi mai există alte două astfel de cărţi care aşteaptă să fie adaptate, oricine s-ar grăbi să intre în producţia părţii cu numărul doi al acestui succes cinematografic. Însă, producţia unui alt episod Fifty Shades of Grey este la acest moment în stand by.

image

Zilele trecute au apărut primele zvonuri potrivit cărora protagonistul Jamie Dornan va renunţa la rolul care l-a consacrat, din cauza soţiei sale, Amelia Warner, care nu doreşte ca el să mai filmeze alte scene cu conţinut sexual explicit. Însă contactaţi telefonic, reprezentanţii actorului spun că aceste zvonuri nu sunt adevărate pe deplin, căci în primul rând nu a fost confirmat un alt episod al acestui controversat film. Aşadar, nici producătorii nu sunt convinşi că merită o a două ecranizare, în ciuda succesului răsunător al acestei pelicule.

Ce este adevărat însă, este faptul că soţia lui Jamie nu a văzut încă filmul şi nici nu crede că o va face vreodată, semn că lucrurile între cei doi sunt destul de tensionate din cauza imaginii pe care a dobândit-o actorul în urma acestei pelicule.

Un alt adevăr este şi faptul că Jamie nu prea se înţelege cu Dakota Johnson, partenera sa din filmul Fifty Shades of Grey, pe care, conform unor zvonuri apărute în presa internaţională, o acuză de recenziile proaste ale peliculei.

"Jamie nu consideră că prestaţia lui actoricească a fost una proastă - în schimb, dă vina pe Dakota şi spune că i-a fost imposibil să interacţioneze cu ea. A spus că Dakota nu i-a oferit niciun element cu care el să poată să lucreze", a precizat o sursă pentru revista australiană NW.Recente pe Ok! Magazine

Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul