Janet Jackson (53) vs. La Toya Jackson (63). După modelul MJ, cele două surori se întrec în operaţii estetice. Cine a exagerat?

23 octombrie, 2019
8 fotojet 1 jpg jpeg

Surorile lui Michael Jackson par că-i tot calcă pe urme regretatului superstar pop în ceea ce priveşte înfăţişarea lor atât de modificată de bisturiu. În ambele cazuri, este evidentă intervenţia chirurgului plastician, însă care dintre ele, Janet sau La Toya, a mers totuşi prea departe cu operaţiile estetice?

Niciuna dintre surorile Jackson nu-şi arată vârsta!

fotojet jpg jpeg

Amândouă au exagerat cu “îmbunătăţirile” fizice. Janet, de pildă, era de nerecunoscut vara aceasta în Marea Britanie, la festivalul Glastonbury, când părea că a întinerit faţă de ultimele dăţi când fusese zărită în public. La cei 53 de ani pe care-i numără, e imposibil să nu-i fie vizibile ridurile măcar atunci când râde şi, cum abia dacă se iţesc urmele trecerii anilor pe chipul ei, e limpede pentru toată lumea că diva de culoare a recurs măcar la câte un lifting facial, dacă nu şi la injecţii cu Botox efectuate regulat pentru netezirea constantă a tenului.  

stanga
dreapta
9 fotojet 3 jpg jpeg
10 fotojet 6 jpg jpeg
11 fotojet 5 jpg jpeg
12 fotojet 2 jpg jpeg
13 fotojet 4 jpg jpeg
14 gettyimages 51179477 jpg jpeg
15 gettyimages 1174743051 jpg jpeg
16 gettyimages 1150040655 jpg jpeg
17 gettyimages 1174743062 jpg jpeg
18 gettyimages 960650390 jpg jpeg
19 gettyimages 104197231 jpg jpeg

Amândouă au abdomenul plat!

12 fotojet 2 jpg jpeg

Pe lângă rinoplastia pe care chiar ea a recunoscut-o într-un final, sora regretatului Rege Pop a mai recurs, cum spuneam, la liftinguri faciale, dar şi la o intervenţie de mărire a sânilor. Nu a mers atât de departe cu procedurile chirurgicale estetice ca sora sa mai mare, însă pare că a avut acelaşi plastician ca Michael, având în vedere cât de evidente sunt retuşurile făcute.

După modelul MJ

Starul pop a declarat, în 2006, pentru Extra, că a urmat exemplul fratelui ei de a-şi retuşa nasul: “Nu e niciun secret pentru nimeni că, la 16 ani, mi-am schimbat nasul. Asta am făcut! Aş mai face încă o dată acest lucru? Nu ştiu. Am văzut multe femei care şi-au făcut tot felulul de intervenţii şi rezultatul nu-i prea drăguţ. Cu toate astea, întrebaţi-mă peste 20 de ani şi o să vedem atunci dacă mai apelez la bisturiu…”

Atât Janet, cât şi La Toya au bnust generos

13 fotojet 4 jpg jpeg

Ei, n-au trecut 20 de ani şi Janet arată mai întinerită decât în trecut, iar acest lucru nu poate să însemne decât un singur lucru – că a mai vizitat, între timp, sala de operaţii estetice. Totuşi, nu atât de mult ca sora ei mai mare, La Toya. Ea a depăşit limita unei simple înfrumuseţări şi, neputâtnd fi capabilă să se oprească din a-şi “îmbunătăţi” aspectul, a bifat operaţii estetice una după alta.

Campioana operaţiilor estetice

La Toya, încum arăta în tinereţe şi cum arată acum, la peste 60 de ani

latoya jackson1 jpg jpeg

La Toya şi-a micşorat şi ea nasul, bineînţeles, fix după modelul MJ, după care şi-a pus implanturi în obraji şi bărbie. Mai bănuiesc şi câte o liposucţie pe ici, pe colo, în locurile esenţiale, cum ar fi în talie, pe coapse şi abdomen, dar nu este exclusă nici zona braţelor. În plus, cel de-al cincilea copil din clanul Jackson e posibil să aibă un implant mamar care să-i facă concurenţă serioasă bustului generos al surorii mai mici şi mai faimoase, Janet.

Nasul lui Janet pare că se prăbuşeşte în urma intervenţiilor chirurgicale suferite

a61163926c83fe8284d1e265299fecf7 jpg jpeg

Voi ce părere aveţi? Care dintre surorile Jackson arată mai bine şi cine credeţi că a exagerat cu operaţiile estetice?

foto - Getty Images, PinterestRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg