Janet Jackson, mamă la 49 de ani?

7 aprilie, 2016
Dubai World Cup jpeg

Janet Jackson şi Wissam Al Mana

Mare veste mare de la sora mai mică a Regretatului Rege Pop. Ei bine, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani şi-a anulat toate concertele din a doua parte a turneului Unbreakable, după ce doctorii au sfătuit-o să se odihnească mai mult. Asta pentru că Janet plănuieşte să întemeieze o familie alături de soţul ei, Wissam Al Mana, cu care s-a căsătorit în 2012.

Într-un mesaj video postat pe Twitter pentru fanii ei, Janet spune: „Hei, prieteni, pe 31 august am lansat turneul mondial Unbreakable. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au venit să vadă show-ul, voi aţi făcut din munca mea o plăcere. Suntem la jumătatea turneului şi a intervenit o schimbare neprevăzută, iar eu cred că este important ca voi să fiţi primii care o aflaţi. Soţul meu şi cu mine plănuim să întemeiem o familie, aşa că sunt nevoită să amân turneul. Vă rog, încercaţi să înţelegeţi că este important să fac asta acum, trebuie să mă odihnesc, aşa mi-au cerut doctorii. Dar n-am uitat de voi, voi continua turneul cât de repede posibil.“

A message from Janet...https://t.co/KrzYZ4eyvD — Janet Jackson (@JanetJackson) April 6, 2016

A message from Janet...https://t.co/KrzYZ4eyvD

— Janet Jackson (@JanetJackson) April 6, 2016

Artista nu lasă să se înţeleagă că ar fi deja însărcinată, însă această schimbare neprevăzută de program ar putea sugera acest lucru. Totuşi, în luna mai, Janet va împlini 50 de ani, aşa că este greu de crezut că ar putea rămâne însărcinată pe cale naturală.

Anul trecut, în decembrie, Janet a anunţat că-şi reprogramează concertele pentru această primăvară, din cauza unei intervenţii chirurgicale prin care a fost nevoită să treacă, fără să specifice despre ce e vorba. Primul concert din cea de-a doua parte a turneului Unbreakable urma să aibă loc pe 14 mai, la Las Vegas.

Pe 26 martie, Janet Jackson a cântat în Dubai

Foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg