Jason Statham şi Rosie Huntington: despărţiţi?

3 septembrie, 2013
rosie jpeg

Momentan, modelul de 26 de ani a luat o pauză să plece în Ibiza, însă se pare că nu numai de la job, dar şi de la iubitul ei faimos, actorul cu care face pereche de 3 ani deja. Iar gurile rele spun că diferenţa de 19 ani este motivul rupturii dintre ei… „Nu e vorba de o a treia persoană la mijloc. Ei se iubesc foarte mult

Momentan, modelul de 26 de ani a luat o pauză să plece în Ibiza, însă se pare că nu numai de la job, dar şi de la iubitul ei faimos, actorul cu care face pereche de 3 ani deja. Iar gurile rele spun că diferenţa de 19 ani este motivul rupturii dintre ei…

„Nu e vorba de o a treia persoană la mijloc. Ei se iubesc foarte mult şi încă nu au anunţat despărţrea oficial pentru că vor să resolve lucrurile“, a spus un prieten al cuplului. „Dar lucrurile nu merg bine, s-au certat mult şi au nevoie de spaţiu, departe unul de celălalt.“, a continuat sursa citată de Dailymail.

image

Jason Statham şi Rosie Huntngton îşi petrec separat timpul, într-adevăr. Pe frumoasa blondă o vedem distrându-se cu fetele în Ibiza, în timp ce actorul de 45 de ani a fost văzut în mai multe rânduri petrecând seri acompaniat de femei necunoscute şi plecând pe şapte cărări la 4 dimineaţa, din baruri.

Unele surse spun că, pe lângă diferenţa mare de vârstă – pe care, totuşi, modelul o neagă, şi faptul că starul refuză să o ceară de soţie a devenit o problemă care a convins-o pe Rosie, adepta relaţiilor lungi şi stabile, să ia o pauză de relaţie.

Foto: Wenn, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia