Jennie Garth & Shannen Doherty: Războiul lor s-a sfârşit

25 mai, 2012

Team Kelly şi Team Brenda. Pe vremuri, nu puteai s-o iubeşti pe una, fără s-o urăşti pe cea­laltă. Divele din „Beverly Hills, 90210“ au format

Team Kelly şi Team Brenda. Pe vremuri, nu puteai s-o iubeşti pe una, fără s-o urăşti pe cea­laltă. Divele din „Beverly Hills, 90210“ au format, la începutul anilor ’90, una dintre cele mai populare rivalităţi de pe micul ecran.

Iar actriţele care le-au dat viaţă, Jennie Garth şi Shannen Doherty, au dezvoltat şi dincolo de camerele de filmat o frumoasă… duşmănie. N-am fi aflat asta dacă Tori Spelling, colega lor de platouri, n-ar fi dat din casă în cartea ei, „sTORI Telling“. Se pare că cele mai delicioase scene aveau loc, de fapt, în culisele serialului, cu păruieli şi injurii frecvente între blondă şi brunetă.

Dar asta face parte din trecut, căci actriţele, ajunse acum la frumoasa vârstă de 40 de ani, au îngropat securea războiului şi-au pozat în chip de cele mai bune prietene la ziua de naştere a lui Jennie, pe 19 aprilie, acolo unde a fost prezent şi Ian Ziering (Steve). Căci mare le-a fost mirarea celor prezenţi la petrecerea actriţei (recent despărţită de soţul Peter Facinelli) să le vadă pe cele două foste rivale aruncându-se una în braţele celeilalte. „Erau foarte dră­guţe una cu alta. Ca două prietene“, a declarat un martor citat de „Us Weekly“. Un prieten de-ai lui Doherty pune ar­mistiţiul pe seama simplului fapt că cele două actriţe au îmbătrânit şi a nostalgi­ei faţă de aventurile lor de la Peach Pit, cafeneaua în care se întâlneau în serial. „E ca şi cum ai vedea colegi de liceu cu care nu te înţelegeai, dar de care ţi-a fost dor. Sunt parte din trecutul tău“, explică acesta.

„Tratativele de pace“ între Shan­nen şi Jennie s-au purtat, se pare, în timpul filmărilor pentru versiunea modernă a lui „Beverly Hills, 90210“, din 2008. Acum, cele două îşi aduc aminte cu plăcere de vremurile în care săreau una la gâtul celeilalte. „Zgârieturi? Au fost, nu neg asta!“, râde Garth, citată de „Us Weekly“.

Se pare că Jennie şi Shannen sunt atât de împăcate cu trecutul lor, în­cât au iertat-o chiar şi pe Tori Spelling pentru că le-a făcut publice meciurile. Asta deşi Shannen a declarat că-s numai minciuni. Iar Garth, care s-a mulţumit să spună doar că nu s-a obosit să citeas­că cartea lui Tori, s-a întors la aceasta, după ce propriul mariaj s-a destrămat. „Tori îi este aproape lui Jennie pe tim­pul divorţului“, mărturiseşte un apropi­at de-ai actriţelor.

Dă pagina şi vezi cine cu cine NU vorbeşte!

Uite cine cu cine NU vorbeşte!

După ce Shannen Doherty a părăsit serialul în 1994, a intrat în scenă noua „vulpiţă“ din gaşcă, Tiffani Thiessen. În particular, actriţa a devenit şi cea mai bună prietenă a lui Jennie, astfel încât blonda i-a cerut să-i fie domnişoară de onoare la nunta ei din 2001. Relaţia lor s-a răcit, însă, de atunci, Jennie însăşi recunoscând la o emisiune radio că ea şi Tiffani nu-şi mai vorbesc, fără să dea, însă, alte detalii. Cea care s-a înstrăinat se pare că este Garth, dacă e să ne luam după spusele unui invitat la o petrecere din anul 2009, unde erau prezente şi cele două. Aşadar, o Jennie Garth cu faţa împietrită nici măcar nu s-a uitat la Tiffani, când aceasta a salutat-o. Apoi, blonda i-a întors spatele fostei sale colege şi-a plecat, lăsând-o pe aceasta nedumerită. E drept că nedumeriţi suntem şi noi…

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG