Jennifer Aniston înşelată de Justin Theroux?

15 aprilie, 2016
jennifer aniston hepta 2358327 jpeg

La niciun an de când s-au căsătorit au şi apărut probleme în relaţia Aniston – Theroux. Potrivit ziarelor de scandal de peste Ocean, Aniston este din nou înşelată. De data aceasta, infidelul este actualul soţ, respectiv actorul Justin Theroux, iar ispita ar fi buna prietenă a acestuia.

[caption id="attachment_392555" align="alignnone" width="600"] S-au căsătorit anul trecut, într-o ceremonie secretă[/caption]

image

Numărul din aprilie al revistei ”National Enquirer„ o are pe copertă pe Jennifer plângând, după ce a aflat că şi actualul soţ i-a trădat încrederea. Potrivit acestei publicaţii, Aniston ar fi descoperit faptul că soţul său o suna în secret pe Heidi Vivens, un desginer de costume de scenă, cu care Justin e prieten de mai bine de 14 ani. ”Jen este distrusă de faptele lui Justin. Este ultima formă de trădare pentru ea şi este un coşmar îngrozitor”, spune o sursă citată de respectiva publicaţie.

image

Se pare că Justin ar fi avut o altfel de relaţie cu această Heidi, iar Jen nu şi-a dat seama până acum. Însă, descoperind aceste apeluri, la orice oră din zi şi din noapte, Jen şi-a dat seama de natura relaţiei dintre soţul ei şi presupusa lui prietenă, şi-ar fi pus piciorul în prag.

Deşi această poveste nu a fost confirmată, unii apropiaţi de-ai lui Jen spun că deja cei doi soţi nu mai locuiesc împreună. Astfel, Justin s-ar fi mutat la un hotel de acum o lună, în timp ce Jen a rămas în apartamentul conjugal din New York.

Pe 13, la un evenment, singură

Zvonurile prind un iz de adevăr mai ales acum când actriţa şi-a făcut apariţia la un eveniment recent singură. Totuşi, la acest eveniment, Jen apare zâmbind şi-ntr-o formă mai bună ca oricând. Rămâne de văzut, aşadar, cât adevăr există în aceste zvonuri!

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg