„Jennifer Aniston nu e aşa cum o crede lumea!”

5 mai, 2011

„Toate articolele despre cât de singură este sunt ridicole. Nu e aşa deloc! Jen nu e aşa cum o crede lumea”, a declarat Brian Bouma (40), un tehnician care a făcut parte din echipa de filmare a peliculei „Love Happens” şi care spune acum că

„Toate articolele despre cât de singură este sunt ridicole. Nu e aşa deloc! Jen nu e aşa cum o crede lumea”, a declarat Brian Bouma (40), un tehnician care a făcut parte din echipa de filmare a peliculei „Love Happens” şi care spune acum că el şi actriţa au avut o relaţie secretă în 2008.

Aşadar, de fiecare dată când noi credem că Aniston se-ntoarce la un pat gol, vedeta are, de fapt, o viaţă intimă activă? Iar imaginea de femeie singură e valabilă doar pentru covorul roşu şi pentru marele public, până când îşi găseşte un partener la fel de celebru ca ea?

Brian a fost fotografiat în 2008, în momentul în care a ieşit împreună cu Jennifer Aniston din casa lui Courteney Cox. Trei ani mai târziu, Brian povesteşte pentru revista americană „Star” cum a fost abordat de actriţă. „Ea a venit la mine. M-am aflat pe platourile de filmare (n.r. de la „Love Happens”) doar pentru şapte ore. Dar m-a cucerit de la primul salut. Am fost îndrăgostit de ea. Nici nu se putea altfel. Jen mi-a tăiat respiraţia” Relaţia celor doi a durat, însă, prea puţin, Brian declarând că ea l-a părăsit pentru că pur şi simplu preferă băieţii răi. „Mi-a spus că prea sunt «Domnul Puritate»”. Iubitul secret a reuşit să treacă peste această ruptură fără să-i poarte pică vedetei. „Jen e o femeie extraordinară, deşteaptă, fabuloasă”, spune Brian. Ulterior, Jennifer a încercat o relaţie cu cineva pe care l-a considerat suficient de „rău” şi, prin urmare, potrivit pentru ea: John Mayer. Poate că de-asta Jen nu s-a măritat încă. Face alegeri proaste.



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png